Ce aşteaptă un bărbat de la o femeie. 5 situaţii

În lumea noastră, trebuie foarte mult efort pentru a menţine o relaţie. Şi multă dragoste. Dar dragostea nu e întotdeauna suficientă, deşi e necesară. O relaţie nu poate fi menţinută

În lumea noastră, trebuie foarte mult efort pentru a menţine o relaţie. Şi multă dragoste. Dar dragostea nu e întotdeauna suficientă, deşi e necesară.

O relaţie nu poate fi menţinută fără a-l înţelege pe celălalt. Din păcate, criza unui cuplu are legătura cu lipsa de înţelepciune.

Într-o relaţie trebuie să faci compromisuri. Dar, ideea e că degeaba cedează doar unul dintre parteneri. Fiecare e obligat să se gândească la celălalt mai mult decât la el însuşi.

Iată cum ar trebui să procedeze o femeie uneori:

1.

Dacă te-a înşelat, iartă-l, dar numai dacă eşti sigură că şi tu ai fi fost iertată dacă făceai acelaşi lucru.

2. Nu-l ierta niciodată dacă te loveşte. Nu merită să stai lângă un bărbat violent. Îţi va distruge viaţa.

3. Dacă nu mai vrea să facă dragoste cu tine nu înseamnă neapărat că nu te mai iubeşte. Descoperă ce problemă are şi ajută-l s-o rezolve.

4. Bărbaţii au tendinţa naturală să nu se implice în creşterea copiilor. Nu-l lăsa să se izoleze. Fă-l să participe chiar dacă felul cum se joacă cu copiii, cum îi culcă sau le dă de mâncare ţi se pare tâmpit şi cel puţin periculos.

5.

Nu aştepta totul de la el. Implică-te în relaţie. Sunt momente în care trebuie să fii mai înţeleaptă. Uneori, toată viaţa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod