5 motive pentru care un bărbat vrea să divorțeze

Bărbaţii iau rar această decizie. Cum nu prea le place să se căsătorească, aşa nu le prea place nici să divorţeze. Ambele evenimente le dau viaţa peste cap. Cu cât trece mai mult timp

Bărbaţii iau rar această decizie. Cum nu prea le place să se căsătorească, aşa nu le prea place nici să divorţeze. Ambele evenimente le dau viaţa peste cap.

Cu cât trece mai mult timp de la oficializarea relaţiei, cu atât îi vine mai greu s-o facă. Dacă nu e ţinut din scurt şi mai evadează din când în când, un bărbat nici nu se gândeşte să plece dintr-un loc în care libertatea lui nu e ameninţată.

Şi totuşi există câteva motive pentru care uneori bărbaţii decid să divorţeze:

1.

De multe ori, unii bărbaţi iau decizia asta pentru că au fost înşelaţi. Când mândria lor a fost rănită, se hotărăsc să plece, deşi regretă.

2. Dacă pe parcursul căsniciei devin mult mai bogaţi decât erau la începutul ei, există şanse ca unii bărbaţii să-şi dorească o nouă soţie, mai tânără.

3. Lipsa copiilor dintr-o căsnicie poate duce la plecarea soţului. Majoritatea bărbaţilor, chiar dacă nu o spun, se visează taţi. Dacă nu ei sunt cei infertili, atunci, la un moment dat, vor fi uşor de ademenit de alte femei care le pot oferi copii.

4.

Dacă trăiesc sub papuc. Dacă se simt sufocaţi de dragoste, iar viaţa lor e controlată excesiv, la un moment dat se revoltă, iar revoltele se termină prost, de cele mai multe ori.

5. Dacă rămân fără slujbă şi nu se mai simt folositori o lungă perioadă de timp - acest fapt s-ar putea să-i determine să plece ca să-şi ”refacă” viaţa. De fapt, pleacă pentru că au senzaţia că au dat-o în bară şi nu sunt înţeleşi.

Căsnicia are multe şanse să dureze atâta vreme cât e o afacere în doi.

Viaţa nu e liniară - uneori femeile au probleme, alteori bărbaţii.

Atâta vreme cât cei doi parteneri au sentimente unul faţă de celălalt şi formează o echipă, nicio căsnicie nu e în pericol.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod