5 motive pentru care un bărbat nu știe cine-i calcă hainele

Chiar dacă știe cine-i calcă hainele, nu dă importanță acestui fapt. O vreme poate să meargă și cu ele necălcate, dar, până la urmă va realiza că-i lipsește ceva. Bine, viteza cu

Chiar dacă știe cine-i calcă hainele, nu dă importanță acestui fapt. O vreme poate să meargă și cu ele necălcate, dar, până la urmă va realiza că-i lipsește ceva.

Bine, viteza cu care va reacționa ține și de standardele de la locul de muncă. Una e să lucrezi într-o bancă și alta într-o agenție de publicitate.

1. Nu știe cine-i calcă pentru că înainte de a intra într-o relație, treaba era făcută de mama sa. A fost un serviciu pe care l-a primit gratuit, deci nu se pricepe să-l prețuiască.

2.

Atunci când se îndrăgostește se așteaptă ca partenera lui să continue tradiția familiei. Nu-și pune problema că s-ar putea ca iubita lui să nu se priceapă la călcat.

3. Foarte rar a pus mâna pe un fier de călcat și habar n-are că necesită efort să faci o astfel de treabă de două-trei ori pe săptămână.

4. A văzut atât de des femei călcând în jurul lui încât consideră că această activitate e foarte plăcută pentru ele. Mai ales că în timp ce calcă, femeile fac lecții cu copiii, povestesc lucruri amuzante sau se uită la televizor.

5.

Se crede puternic și e încrezător că oricând poate face această activitate și singur.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod