Parodie fără complexe: Femeia care face vedetele de râs are poante noi

Actrița de comedie Celeste Barber continuă seria de succes de pe Instagram, parodiind fotografiile vedetelor. Iată noile ei imagini care stârnesc râsul!
Din 2015, când a devenit cunoscută pentru fotografiile amuzante pe care le postează pe Instagram, actrița australiană de comedie Celeste Barber s-a transformat într-un fenomen. De atunci, ea a continuat să realizeze și să publice imagini în care recrează în cheie ironică imaginile pe care celebritățile le postează pe rețelele de socializare, spre deliciul admiratorilor ei care o apreciază pentru spiritul ei pozitiv, pentru imaginația, ironia dar și autoironia de care dă dovadă.

Deși era cunoscută pentru activitatea sa de actriță și a apărut în producțiile australiene de televiziune "All Saints", "Home & Away" și în serialele de comedie "How Not to Behave", ea are un succes nebun, iar oamenii adoră parodiile din seria #celestechallengeaccepted.
Totul a început după o glumă cu sora ei. "Ne uitam la câteva vedete de pe rețelele de socializare care scriau: <<Asta sunt eu când îmi duc copiii la școală>>. Ei bine, asta-s eu când îmi duc copiii la școală", a povestit Celeste pentru ziarul Daily Telegraph.

Ceea ce la început a fost o simplă poantă între surori s-a transformat într-un proiect care a devenit viral pe Instagram și pe Facebook, apoi a generat o mișcare care promovează o imagine pozitivă a corpului.
Oamenii s-au simțit inspirați de imaginile amuzante ale actriței australiene, dar Barber precizează că la început ea nu s-a gândit la asta, relatează Bored Panda.

Pe măsură ce starurile publică fotografii pe reţelele de socializare, Celeste are de unde să se inspire, iar rezulatele sunt foarte apreciate. Printre "clienţii" ei se numără Kim Kardashian, Nicki Minaj, Gigi Hadid, Kim Kardashian, Victoria Beckham şi Jennifer Lopez. "Oamenii chiar mă susţin. Nu mi-a păsat niciodată despre cum va fi percepută munca mea.
Am început să fac asta pentru prietenii mei, ştiam că o să le placă. Am continuat fiindcă oamenii îmi spuneau că râd în fiecare zi şi au început să mă provoace"
, a povestit Celeste.

Artista revine cu o serie nouă, foarte reuşită, din care nu ştii să spui care secvenţă este mai bună, pentru că toate te fac să te amuzi.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod