Frumoasă și fără machiaj: Cum arată Rihanna când nu stă cu ochii în oglindă

Vedeta a petrecut o minivacanță acasă, la părinți, în Barbados. Ea a renunțat la machiaj, optând pentru un look natural.

Câteodată, când nu lucrează sau nu merge la un eveniment, Rihanna își permite să renunțe la machiaj și să adopte un aspect natural, în combinație cu o ținută lejeră, fără pretenții. Mai rar, dar face și asta, așa că o asemenea apariție merită consemnată.

După o perioadă în care a avut ceva de lucru, filmând pentru producția "Guava Island", împreună cu Donald Glover, Letitia Wright și Nonso Anozie, cântăreața în vârstă de 30 de ani și-a luat o binemeritată vacanță pentru a fi alături de părinții săi, petrecând un weekend în Barbados.

Îmbrăcată "ca acasă", cu un tricou violet sau cu o cămașă subțire, vedeta s-a fotografiat cu părinții săi și a postat imaginile pe Instagram, chiar dacă a renunțat la machiaj și era departe de aspectul ei aranjat.

Fericită, Rihanna zâmbește într-una dintre imagini, alături de mama și tatăl ei. Artista a scris lângă poza de pe Instagram un singur cuvânt care nu mai are nevoie de explicații: "Home".

În cealaltă fotografie, ea își îmbrățișează fericită tatăl.
Cei doi privesc zâmbind spre obiectivul camerei.

Rihanna a lăsat puțin deoparte machiajul, dar linia ei de produse cosmetice "Fenty Beauty" merge foarte bine. Lansată în septembrie anul trecut, această gamă a înregistrat vânzări de 100 de milioane de dolari în primele 40 de zile și continuă să aibă succes, relatează Daily Mail.

Recent, ea a lansat și propria linie de lenjerie intimă, intitulată Savage x Fenty, care include articole de diferite mărimi și modele la prețuri abordabile.
Cântăreaţa îşi va prezenta noua colecţie de lenjerie intimă în încheierea Săptămânii Modei de la New York, pe 12 septembrie. Artista va încheia evenimentul din Brooklyn cu prezentarea liniei "Savage x Fenty" imediat după prezentarea Marc Jacobs.

În 2017, Rihanna şi-a prezentat la acest eveniment prima colecţie sport, "Fenty x Puma", printr-un show de motocross care a transformat pasarela într-o platformă circulară, înconjurată de un deşert, cu dune roz, notează News.ro.

Rihanna are succes în lumea modei.

Ea a colaborat cu Puma pentru linia de îmbrăcăminte sport, "Fenty Puma", prezentată în urmă cu doi ani la Săptămâna Modei de la Paris.

În luna mai a acestui an, vedeta pop a decis să facă trecerea de la şlapii îmblăniţi, care au fost epuizaţi în câteva ore, la lenjerie intimă, cu "Savage x Fenty".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod