7 vedete care au făcut o faptă bună de care nu știai

Să fii draguț, să fii amabil, înțelăgător, să-i înțelegi pe ceilalți și să ajuți la nevoie, să fii om, de fapt - e din ce în ce mai greu de crezut că într-o "lume selfie", cuprinsă de ritmul vitezei și de beția amețitoare a banilor, mai există fapte bune. Dar exemple pozitive apar în fiecare zi, oamenii buni continuă să ofere dovezi de generozitate și de empatie. Și nu doar oamenii obișnuiți se implică atunci când trebuie să dea o mână de ajutor, ci și celebritățile.
Nu contează dacă sunt anonimi, oameni obișnuiți de condiție modestă sau medie ori vedete cu multe milioane în conturi și proprietăți de lux, toți au ceva în comun: empatia cu care reacționează atunci când cineva are nevoie de un mic ajutor sau de un erou ca-n filme.

Așa cum spunea Dalai Lama, "dragostea și compasiunea sunt necesare, nu un lux. Fără ele, umanitatea nu poate supraviețui". Bright Side are câteva exemple elocvente oferite de vedete care au făcut o faptă bună, implicându-se imediat pentru sări în ajutorul cuiva și pentru a le reda zâmbetul.
1 din 8

Lady Gaga, gest emoționant pentru un homeless

Văzând pe stradă un om fără adăpost cu o privire tristă, vedeta s-a dus spre el, i-a dăruit o floare pe care o avea în mână și l-a întrebat dacă vrea să facă o poză cu ea. "Dar miros urât", s-a scuzat acesta, jenat. "Nu-ți face griji, și eu", l-a liniștit artista. Pentru acel nevoiaș a fost un moment emoționant pe care nu-l va uita toată viața.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alexandra pe 16 Dec 2020, 16:49
    exercitul de la provocari pag.77 lb romana clasa a 7a

    vreau circumstantele subliniate+ textul despre 3 vedete internationale

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod