Elogiul fiului lui Denzel Washington pentru mama sa: „Sunt și băiatul ei“

Declarație superbă a lui John David Washington: „Tata m-a învățat cum să vânez, mama m-a învățat cum să iubesc“, a spus el într-un interviu.

John David este fiul câștigătorului premiului Oscar, Denzel Washington, în vârstă de 63 de ani, și al actriței Pauletta Washington (67 de ani). Și ține să se înțeleagă bine asta - el l-a corectat pe un reporter când acesta l-a întrebat ce influență a avut cariera tatălui său asupra lui.

Vorbind într-un interviu pentru Today despre ultimul său film, "BlacKkKlansman", actorul în vârstă de 34 de ani i-a cam închis gura lui Craig Melvin când acesta l-a întrebat despre cum s-a descurcat în lumea filmului în calitate de fiul al celebrului Denzel Washington.

John i-a replicat înainte ca acesta să termine: "Și al Paulettei Washington." Elegant, Craig și-a recunoscut greșeala și i-a mulțumit lui pentru această precizare.

Înainte ca interviul să meargă mai departe, actorul a explicat cât de mult a contat pentru el influența mamei sale: "Ea câștiga mai mulți bani decât el înainte de a se căsători. Lucra pe Broadway și a plătit masa de la prima întâlnire, plătea facturile, plătea taxiul..."

"Este o excelentă pianistă (...).
Este o mare artistă și am învățat multe de la ea. Tata m-a învățat cum să vânez, mama m-a învățat cum să iubesc"
, a subliniat el.

Reporterul a mărturisit că a avut o revelație după interviul cu John David. "Ha. Să fie clar. Eram un fan al lui John David Washington înainte să mă așez. Acum sunt un fan și mai mare. Data viitoare o să-l întreb întâi despre doamna Washington", a scris Craig pe Twitter.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod