Expert în manipulare: 35 de imagini în care totul este posibil

Un fotograf premiat pentru lucrările sale a cucerit lumea cu imaginile în care manipulează realitatea.

Artist digital, fotograf și art director, Robert Jahns are în palmares mai multe premii care îi confirmă calitatea lucrărilor. Este cunoscut pe Instagram, unde are peste un milion de admiratori, pentru imaginile sale suprarealiste în care manipulează digital realitatea.

Robert a început să facă artă de la vârsta de șase ani și a pătruns în urmă cu 16 ani în domeniul imaginii și al editării foto. "A fost mereu pasiunea mea să creez artă. Prin ea pot să arăt lumii viziunile pe care le am în minte.

Pot să inspir atâția oameni din toată lumea într-un mod pozitiv", a spus el pentru Bored Panda.

Întrebat cum alege imaginile pe care le editează, Robert a explicat întreg procesul: "Pentru fiecare concept am nevoie de câteva imagini diferite pe care le combin în post-procesare pentru a crea noi bucăți care să arate cât mai realist posibil. Încerc mereu multe imagini pentru a vedea care se potrivesc cel mai bine și care stârnesc cel mai mult emoții. Știu mereu ce imagini am nevoie pentru creațiile mele, dar tot încerc mai multe, ca să văd care merg cel mai bine."

Artistul folosește Photoshop, Lightroom și câteva aplicații de mobil pentru a crea imagini superbe.
El spune că în domeniul artei digitale cea mai mare inspirație îi vine din mintea lui creativă.

În septembrie, el va lansa în Germania prima sa carte ilustrată de povești. Totodată, plănuiește să scoată cartea și în engleză, la finele anului.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod