Înapoi la viața normală: Shannen Doherty face Pilates după ce s-a vindecat de cancer

Actrița în vârstă de 47 de ani arată din ce în ce mai bine după ce cancerul cu care a fost diagnosticată a intrat în remisie.

Lupta cu cancerul nu se termină niciodată, iar Shannen Doherty știe bine că nu trebuie să lase garda jos, chiar dacă a câștigat o bătălie care părea pierdută. Chimioterapia și radioterapia au distrus celulele canceroase, dar i-au vlăguit corpul. În lunile care au urmat după vestea cea mare a vindecării, actrița a început să se pună pe picioare și-a recăpătat viața obișnuită - părul i-a crescut din nou, ea a revenit la greutatea sa normală și și-a reluat aparițiile publice.

După demonstrația puterii sale incredibile din timpul tratamentului, Shannen Doherty este la fel de determinată să rămână puternică.

Ea face Pilates, iar miercuri a fost văzută ieșind de la sala din Malibu în care exersează. Îmbrăcată cu pantaloni trei sferturi mulați și cu un tricou gri, vedeta din "Beverly Hills" era încălțată cu pantofi sport și purta pe cap o șapcă gri, în timp ce pe brațul drept ținea o geantă neagră în care se vedea o sticlă, relatează Daily Mail.

Shannen a părăsit sala împreună cu soțul ei Kurt Iswarienko, care părea să fi exersat serios fiindcă avea tricoul transpirat.
Actrița era în formă, chiar dacă cu câteva kilograme în plus. Mai important decât orice este faptul că aspectul ei atletic nu dădea niciun semn că a trecut prin experiența extrem de dificilă a luptei cu cancerul.

Actriţa a fost diagnosticată cu cancer de sân în primăvara anului trecut. Analizele au indicat că tumorile s-au răspândit în sistemul limfatic, iar în mai 2016 a suferit o operație de mastectomie la un sân. Pe lângă tratamentul clasic, vedeta a apelat și la abordări neconvenţionale.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod