Un cuplu electrizant: Olivia Newton-John și John Travolta, 40 de ani de la mega succesul „Grease“

Ea are 71 de ani, el a ajuns la 66, dar sunt la fel de sclipitori împreună ca acum patru decenii, când electrizau întreaga lume cu povestea lor din „Grease“.

42 de ani au trecut de la marele succes al musicalului care i-a făcut celebri în vara anului 1978. Între timp s-au mai schimbat puțin, dar au rămas la fel de frumoși, la fel de expresivi și plini de viață: Olivia Newton-John și John Travolta, cei care i-au întruchipat pe Sandy Olsson și Danny Zuko, simbolurile unei generații libere, s-au reunit miercuri seară, la o aniversare specială a filmului-cult „Grease“.

Unul dintre cele mai frumoase cupluri de pe marele ecran, Olivia și John s-au sărutat ca doi prieteni pe covorul roșu și s-au îmbrățișat, ba chiar au făcut și câteva mișcări de dans ca pe vremuri, spre deliciul fotoreporterilor.

Îmbrăcată cu pantaloni albi, o bluză roz și un sacou roz pal, Olivia Newton-John, în vârstă de 71 de ani a fost în mare vervă, în timp ce fostul partener, cu barba încărunțită, îmbrăcat în jeanși, cu o cămașă, un pulover subțire cu guler în V și un sacou negru, dansa lângă ea.

Evenimentul organizat la Samuel Goldwyn Theater din Beverly Hills a fost un prilej pentru întâlnirea starurilor cu regizorul producției, Randal Kleiser, cel care și-a făcut debutul pe marele ecran cu acest titlu important, dar și cu alți colegi de distribuție, precum actrița Didi Conn (69 de ani)), care a interpretat-o pe Frenchie, și actorul Barry Pearl (70 de ani), cel care l-a jucat pe Doody, relatează Daily Mail.

"Grease" a fost cel mai de succes film în anul 1978 și este considerat unul dintre cele mai bune musicaluri din istorie.
Coloana sonoră a acestei producții s-a vândut în întreaga lume, în 28 de milioane de exemplare. Filmul i-a adus lui Travolta consacrarea la Hollywood după succesul anterior, "Saturday Night Fever", lansat cu numai un an înainte.

În 2018, studiourile Paramount au marcat a 40-a aniversare a acestui musical, lansând "Grease" în formatele 4K, UHD, Blu-Ray și DVD.

În cei 42 de ani care s-au scurs de când formau un cuplu sclipitor, Olivia Newton-John și John Travolta și-au continuat activitatea actoricească și au trecut prin experiențe personale dificile care i-au întărit.

În iunie anul trecut, actrița a anunţat pe Facebook că a fost diagnosticată, pentru a doua oară, cu cancer la sân. Un reprezentant al vedetei a confirmat că durerea de spate pe care ea o simţea în ultima perioadă era de fapt un simptom al cancerului mamar, iar vedeta a urmat mai multe ședințe de chimioterapie.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod