Un cuplu electrizant: Olivia Newton-John și John Travolta, 40 de ani de la mega succesul „Grease“

Cei doi protagoniști din "Grease" au schițat câteva din mișcările de dans care le-au adus consacrarea


Într-un interviu acordat în octombrie anul trecut ediţiei australiene a emisiunii "60 Minutes", vedeta a dezvăluit că pentru o perioadă nu a mai putut să meargă, iar acum face doar câţiva paşi, pe distanţe scurte. Ea a mai spus că soţul său, John Easterling, a ajutat-o cu un tratament alternativ, bazat pe marijuana administrată în scop medical, pentru atenuarea durerilor. "Soţul meu e dedicat tratamentelor naturiste, aşa că a cules cannabis şi a făcut tinctură pentru mine, ca să-mi reducă durerile şi inflamaţiile", a declarat actriţa.

Interpreta unor hituri ca "You're the one that I want" și "Summer nights" a fost diagnosticată cu cancer la sân prima oară în 1992, fiind nevoită să-și întrerupă cariera.

Această experiență dificilă a afectat-o profund, artista devenind militantă pentru cercetările împotriva cancerului și detectarea precoce a acestei boli, notează agenţia citată.

Fondurile pe care a reușit să le strângă și donațiile sale au permis deschiderea centrului Olivia Newton-John Cancer Wellness and Research Centre din orașul Melbourne (Australia).

În pofida luptei grele cu cancerul care s-a întors în corpul ei după mai bine de două decenii, actriţa nu şi-a pierdut optimismul şi a transmis un mesaj emoţionant: "Am avut şi am o viaţă uimitoare. Aşa că nu am de ce să mă plâng, chiar nu am. Fiecare trece prin câte ceva. Toţi avem ceva prin care trebuie să trecem în viaţă, iar asta a fost provocarea mea", a spus Newton-John.

John Travolta, căsătorit cu Kelly Preston, cu care are doi o fată, Ella, în vârstă de 20 ani, şi un băiat, Benjamin, în vârstă de opt ani, a trecut printr-o tragedie în 2009, când fiul lor, Jett, în vârstă de 16 ani, a murit în timp ce se afla cu familia în vacanţă, în Bahamas.
Travolta a fost răvăşit multă vreme după această nenorocire. "Am făcut tot ce am putut pentru a-l păstra pe Jett în viaţă. Am văzut că încă mai avea puls, chiar dacă era slab, şi am făcut tot ce am putut. I-am făcut respiraţie artificială timp de 20 de minute", a declarat el atunci.

"Jett a fost cel mai minunat fiu pe care orice părinte şi l-ar dori vreodată şi a luminat vieţile persoanelor pe care le-a cunoscut. Suntem îndureraţi şi regretăm că timpul petrecut cu el a fost atât de scurt. Vom preţui momentele trăite alături de el pentru tot restul vieţilor noastre", au scris părinţii îndureraţi într-o declaraţie postată pe site-ul travolta.com.

Tragedia a ridicat câteva întrebări legate de convingerile religioase ale lui Travolta, membru al bisericii scientologice.
Travolta şi soţia lui au răspuns afimaţiilor care îi acuzau că au refuzat să accepte că fiul lor era autist, întrucât această afecţiune nu este recunoscută de religia lor. Ei au repetat faptul că Jett suferea de sindromul Kawasaki, care conduce la apariţia mai multor maladii cardiace.

Biserica scientologică consideră că bolile mintale nu există şi a încercat de mai multe ori discreditarea psihiatriei şi a terapiilor medicamentoase. Bazându-se pe teoriile enunţate de fondatorul ei, L. Ron Hubbard, cultul scientologic consideră maladiile mintale o problemă psihosomatică şi susţine că ele pot fi vindecate pe cale spirituală.

În vârstă de 66 de ani, actorul, dansatorul şi cântăreţul John Travolta, cunoscut pentru rolurile sale din "Febra de sâmbătă seara" şi "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar, a câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din filmul "Un mafiot la Hollywood".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod