Elogiul fiului lui Denzel Washington pentru mama sa: „Sunt și băiatul ei“

Pauletta și Denzel Washington, unul dintre cele mai solide cupluri de la Washington. Fiul lor, John David, le este recunoscător în egală măsură


John David Washington joacă în "BlacKkKlansman" rolul lui Ron Stallworth, un poliţist afro-american din Colorado care reuşeşte să se infiltreze în Ku Klux Klan şi devine chiar căpetenia filialei locale a acestei organizații.

Desemnat în 2008 cel mai iubit star de cinema din America, Denzel Washington este căsătorit cu Pauletta de 35 de ani, iar cei doi actori formează unul dintre cele mai trainice cupluri de la Hollywood.

Într-un interviu publicat de People, starul a descris perfect cum a reușit să-și păstreze căsnicia atâta timp: "Fac ce am zis, îmi țin gura", a glumit el.

Denzel și Pauletta s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului "Wilma". Cei doi s-au căsătorit în 1983 și au patru copii: John David, Katia (30 de ani), Olivia (27 de ani) și Malcolm (27 de ani). Cei doi actori au aniversat în iunie 35 de ani de căsnicie.

Născut pe 28 decembrie 1954, Denzel Washington a devenit celebru în anii '90, pentru interpretarea reuşită a unor personaje care au existat în realitate, precum Steve Biko, Malcolm X, Rubin Carter, Melvin B.
Tolson, Frank Lucas şi Herman Boone, notează Mediafax. El a câştigat două Globuri de Aur şi două premii Oscar ("Glory" şi "Zi de instrucţie"), fiind al doilea artist afro-american, după Sidney Potier, care a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol principal, datorită prestaţiei sale din filmul "Zi de instrucţie" (2001). Actorul american a jucat, de asemenea, în "Book of Eli", în regia fraţilor Allen şi Albert Hughes, şi în pelicula "Unstoppable", regizată de Tony Scott.

De asemenea, starul a regizat două filme pentru marele ecran - "Antwone Fisher" (2002) şi "La început a fost cuvântul/ The Great Debaters" (2007).


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod