Gladiatorul s-a îngrășat: Russell Crowe este de nerecunoscut

Neînfricatul gladiator Maximus s-a transformat într-un bătrân supraponderal, cu o barbă stufoasă și părul netuns.

Metamorfoza lui Russell Crowe are un rost: starul neozeelandezo-australian lucrează pentru un nou film, "True History", în care va juca rolul tâlharului Harry Power.

Actorul în vârstă de 54 de ani era de nerecunoscut marți, pe platourile de filmare din Victoria, Australia, când a fost fotografiat în timpul unei pauze. Cu o barbă stufoasă care îi acoperea aproape toată fața și cu părul lung, fostul gladiator, acum cu multe kilograme în plus, acesta era îmbrăcat într-un costum de stofă din perioada colonială, iar în picioare avea o pereche de ghete căptușite, în timp ce purta pe cap ochelari de soare în stil aviator.

Filmul prezintă povestea bandei Kelly.

Actorul britanic George MacKay va juca rolul principal al lui Ned Kelly, iar Russell îl va interpreta pe mentorul acestuia, Harry Power. Este pentru a doua oară când un britanic îl întruchipează pe celebrul bandit australian, după ce în 1970 solistul trupei Rolling Stones, Mick Jagger, l-a portretizat pe Kelly, scrie Daily Mail.

Producția la care lucrează acum Crowe, ecranizarea cărții scrise de Peter Carey, este regizată de Justin Kurzel, iar din distribuție mai fac parte Charlie Hunnam, Essie Davis, Nicholas Hoult, Sean Keenan, Earl Cave și Harry Greenwood.

În octombrie, starul hollywoodian a negat că ar avea o relaţie cu asistenta lui, după ce au fost văzuţi împreună în Los Cabos, Mexic, precizând că s-au aflat acolo în scopuri profesionale.


Russell Crowe şi Danielle Spencer s-au despărţit în 2012, dar au divorţat oficial abia în decembrie 2017. Cei doi au doi copii împreună, Charles, născut în decembrie 2003, şi Tennyson, născut în iulie 2006.

24 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod