Frumoasă și fără machiaj: Cum arată Rihanna când nu stă cu ochii în oglindă

Ajunsă acasă, vedeta a lăsat machiajul şi s-a pozat cu părinţii ei


În septembrie, Rihanna va apărea pe coperta ediţiei britanice a revistei Vogue. Cantautoarea, actriţa şi femeia de afaceri originară din Barbados a fost imortalizată de un renumit fotograf de modă şi aranjată de redactorul-şef al Vogue, Edward Enninful, pentru următorul număr al prestigioasei reviste, considerat cel mai important al anului, relatează Agerpres.

Coperta colorată şi plină de imaginaţie o înfăţişează pe Rihanna purtând mănuşi portocalii, o eşarfă fucsia şi un aranjament floral pe cap. Sprâncenele i-au fost desenate cu o linie subţire, iar înfăţişarea excentrică este completată de nuanţa de ruj roşu închis de pe buze.

Ediţia din septembrie, supranumită "cel mai important numărul de modă", include interviuri cu prinţesele Beatrice şi Eugenie precum şi cu muzicianul Elton John.

Rihanna a mărturisit anul trecut că ţinutele pe care le poartă sunt deseori dictate de corpul ei care fluctuează în greutate: uneori are o săptămână în care se îngraşă, alteori una în care se simte perfect, iar acest fenomen se produce câteodată chiar şi de la o zi la alta, în funcţie de activităţile pe care le are şi de ceea ce mănâncă.

"Am un corp cu forme fluctuante şi într-o zi pot să încap în haine slim, iar a doua zi am nevoie de mărimi mari.

Trebuie să fiu atentă în fiecare dimineaţă când probez ceea ce îmbrac, să văd dacă mi se potriveşte", a declarat ea pentru publicaţia The Cut. "Dacă vreţi, uneori este ceva de genul: <<Ce fel de săptămână avem? Una slabă sau una grasă? Lucrăm braţele săptămâna asta? Sau lucrăm picioarele?>>", a adăugat solista.

Cântăreața a dat aceste explicații după ce a fost ținta unui mesaj tendenţios al unui jurnalist sportiv. Acesta a fost suspendat din poziţia de editor la Barstool Sports după ce a scris pe Twitter: "Va face Rihanna un trend din a fi grasă şi atractivă?". Drept rezultat, ea a afişat apoi o siluetă impecabilă.

"Trebuie să-ţi accepţi corpul.
S-ar putea să nu slăbeşti deloc, aşa că trebuie să te împaci cu asta, să înţelegi că aşa este corpul tău"
, a spus Rihanna într-un interviu. "Îţi doreşti să ai ceva ce altcineva are, dar asta nu înseamnă că nu eşti frumoasă, pentru că oamenii vor ceva ce ai tu, iar tu vei dori mereu ceea ce ei au. Nimeni nu este 100% aşa: <<Da, sunt o bombă sexy din cap până-n picioare>>", a adăugat ea.

În pofida fluctuațiilor de greutate, Rihanna a avut colaborări cu branduri de renume precum Armani, Dior şi Puma, în paralel cu o activitate muzicală intensă.

Stabilită la New York, Robyn Rihanna Fenty s-a născut pe 20 februarie 1988, în Barbados.
Artista a lansat opt albume de studio, începând cu anul 2005, iar 13 dintre single-uri sale au ajuns pe primul loc în topul Billboard. Discurile ei au fost vândute în peste 200 de milioane de exemplare, în întreaga lume. Ea este, între altele, câştigătoare a opt premii Grammy şi a 12 Billboard Music Awards.

Rihanna a primit Michael Jackson Video Vanguard Award pentru întreaga carieră la gala MTV Video Music Awards 2016, notează News.ro.

În august 2016, Rihanna a cântat pentru prima dată în România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod