Când or zbura câinii: 20 de imagini care arată că orice e posibil

O fotografă din Germania, pasionată de animale, a realizat o serie de imagini amuzante care demonstrează că și câinii zboară!
Julia Christe este specializată în fotografierea animalelor. Una dintre cele mai recent serii la care a lucrat include poze cu câini "zburători". Da, există și așa ceva!

Proiectul ei a început când a decis să surprindă animalele ei preferate dintr-o nouă perspectivă. "Nu orice câine s-a născut ca să zboare, dar unii chiar au talent și sunt practic niște ași ai fotografiei", a declarat Julia pentru Bored Panda. "Câțiva s-au distrat atât de bine, încât au repetat săriturile, iar în cele mai multe cazuri primul salt a oferit cele mai bune imagini", a mai spus ea.

Pentru a face aceste cadre, Julia a pus o saltea pe podea, pe care câinii din rase diferite săreau, iar ea i-a fotografiat când erau în aer, surprinzându-le reacțiile - unii erau bucuroși, alții surprinși sau temători.
Autorea imaginilor a luat mai multe măsuri de siguranță pentru ca adorabilele patrupede să nu aibă de suferit de pe urma salturilor.

Rezultatul este amuzant și scoate în evidență plăcerea câinilor de a descoperi experiențe noi și de a se juca.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod