Păpușa vie: Fetița cu părul strălucitor cucerește lumea

Are doar cinci ani, arată ca o păpușă și a pozat deja pentru Vogue. Toată lumea o iubește, dar unii o acuză pe mama ei că o exploatează.
Mia Aflalo, o fetiță din Tel Aviv, face senzație pe internet cu părul ei lung și strălucitor. La numai cinci ani, ea are aproape 30.000 de admiratori pe Instagram și a devenit noua stea a valului de copii-model. Cu părul său negru, bogat și strălucitor care îi cade în bucle pe umeri, cu ochii verzi și un zâmbet adorabil, ea s-a făcut rapid cunoscută pe tot globul.

Hair stylist-ul israelian Sagi Dahari a contribuit la acest look incredibil al micuței, iar câteva fotografii cu Mia au apărut și pe site-ul ediției britanice a revistei Vogue.
Acesta a povestit că i-a fost ușor să lucreze cu Mia, întrucât ea nu se plânge, nu este pretențioasă și așteaptă răbdătoare, în timp ce le zâmbește tuturor. Impresionat de această "păpușă vie", el a numit-o "Prințesa Mia".

Fotografiile fetiței, în care apare stând cuminte în timp ce Dahari o aranjează, pot fi admirate pe contul ei de Instagram, din ce în ce mai popular. Coafurile sale sunt inspirate de vedete - una dintre acestea, comparată de Dahari cu Jennifer Lopez, poate fi admirată într-un cadru în care Mia bea o băutură cu paiul.

Deși cei mai mulți dintre cei care văd fotografiile sunt cuceriți pe loc de frumusețea micuței, există și voci care o acuză pe mama acesteia că o exploatează punând-o să pozeze la o vârstă fragedă, notează cotidianul britanic Daily Mail.
"Ce mod ridicol și exagerat să-i faci unui copil! Dacă aș avea o fetiță, în niciun caz n-aș lăsa-o să apară așa", a criticat-o cineva pe mama Miei. "Ce ai face dacă niște pedofili ar vedea pozele cu fetița ta? Ar trebui să nu o mai expui și să începi să o protejezi", a sfătuit-o altă persoană. "Nu vrei să-ți impresionezi doar prietenii când apari pe Instagram, sunt oameni răi peste tot. Îi pui în pericol viața, dar și prezentul și viitorul", a scris altcineva.

Alții i-au adresat complimente pentru frumusețea incredibilă a fetiței: "O domnișoară uimitoare", a scris cineva.
"Ce fetiță frumoasă!", a scris altă persoană. "Ce de păr are această fetiță, e frumoasă", a lăudat-o altcineva.


Foto: Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod