Întâlniri de gradul zero: 10 vedete care i-au șocat pe oamenii obișnuiți

Pândiți la tot pasul de paparazzi, asaltați peste tot de fani și de doritorii de selfie-uri și autografe, urmăriți ca o umbră de celebritatea apăsătoare, starurile își găsesc cu greu un refugiu în care să-și tragă sufletul și să se bucure de viață în liniște, fără ca cineva să se holbeze.

Deși suportă o presiune uriașă și au mereu ceva important de făcut, unele vedete nu uită niciodată de unde au plecat și nu-și pierd amabilitatea și capacitatea de a-i înțelege pe oameni, indiferent de originea și statutul lor.
Există o mulțime de relatări ale unor persoane obișnuite care s-au întâlnit întâmplător cu staruri de prim-rang și care le-au uimit cu un comportament fără cusur. Unii au stat pur și simplu la taclale, alții le-au lăsat un bacșiș zdravăn sau au glumit cu ei - fiecare a lăsat deoparte celebritatea și s-a bucurat să fie om în compania unor oameni obișnuiți pe care i-au întâlnit întâmplător.

Cotidianul britanic Daily Mail a strâns mai multe astfel de mărturii. Povestea despre Keanu Reeves este fabuloasă!
1 din 12

Regretatul Robin Williams avea un suflet mare. În pofida celebrității sale, el își făcea timp să vorbească cu fiecare fan. Odată, a făcut loc pentru ca o bunică și nepotul ei să poată sta lângă el în timp ce mânca singur într-un local al rețelei "Whole Foods".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod