Ce noroc are Ben Affleck! Jennifer Garner, cea mai iertătoare soție de la Hollywood

A făcut-o să sufere, dar Jennifer nu-l poate lăsa în urmă pe Ben Affleck, doborât de alcool și de aventurile cu alte femei. L-a salvat și de data asta.
Ar trebui să-l strângă de gât pentru tot ce i-a făcut, însă ea încă îl mai iubește și nu poate să vadă cum se distruge iremediabil. Dincolo de problemele care le-au distrus căsnicia, Ben și Jennifer încă sunt împreună, iar ea nu a încetat să țină la el, de dragul lui și al copiilor care au nevoie de tatăl lor.

Drama lui Ben a început și a continuat cu pasiunea lui nepotolită pentru băutură și femei. O combinație care dinamitează orice relație și orice căsnicie. Cu toate sincopele lui, Jennifer a reușit să meargă înainte mult timp. Când a devenit public că a înșelat-o cu bona copiilor, focul mocnea de mult timp.
Divorțul ar fi trebuit să-l trezească pe Ben, mai ales că dosarul n-a fost finalizat nici acum și în ciuda apetenței lui pentru femei, Jenn și Ben au rămas foarte apropiați. Împăcarea lor ar fi fost un happy end ca-n filmele romantice și deloc imposibilă, dar Ben n-a reușit să se adune - ca un făcut, a luat-o în direcția greșită.

Marele lui noroc este că are, încă mai are, cea mai iertătoare soție de la Hollywood. Cine altcineva a avut mai multă răbdare decât ea? Și cine altcineva l-ar fi putut lua pe sus ca să-l interneze a treia oară la dezalcoolizare?

Cu Biblia înainte


Miercuri după amiază, când Jennifer Garner a intrat în curtea casei lui de 19 milioane de dolari, "înarmată" cu o Biblie în mână și însoțită de avocata ei, a devenit clar că Ben o să aibă de furcă. Actrița a ieșit după câteva momente, rugându-i pe paparazzi să facă loc și s-o înțeleagă: "E și așa destul de rău, e destul de greu", le-a spus ea.
Iar când mașina condusă de Jennifer a ieșit pe poartă, a devenit și mai clar de ce e o problemă atât de serioasă: pe bancheta din spate, abătut și roșu la față, ca un copil spășit care tocmai luase o chelfăneală zdravănă, stătea Affleck. Îi pierise cheful de distracție; avea nevoie de o evadare, iar soția care l-a părăsit a venit cu Biblia în mână să-l salveze.

În seara aceleiași zile, Land Rover-ul care l-a luat pe Ben Affleck din care în care comanda berea intra în curtea clinicii de recuperare The Canyon Treatment Center din Malibu, unde va sta pe termen îndelungat. Pe drum, actrița în vârstă de 46 de ani a oprit la un restaurant fast-food pentru a-i lua ceva de mâncare lui Ben - după ce băuse bine în noaptea precedentă, acum îl răzbise foamea. Cu nelipsiții ochelari de soare, Jennifer nu reușea să-și ascundă destul exasperarea, în timp ce-i dădea punga cu mâncare soțului care nu mai părea bun de nimic.

Prăbușirea lui Ben Affleck a început de mai mult timp. Starul a recunoscut încă din 2001 că are probleme cu alcoolul. A doua cădere a avut-o în decembrie anul trecut. Prietenii lui spun că după ce a început să bea i-a fost imposibil să se mai oprească.
Iar demonul băuturii l-a adus din nou în genunchi după nici un an. Potrivit TMZ, Affleck s-a apucat iar de băutură cu ceva timp în urmă, iar dependența lui s-a înrăutățit progresiv.

Deși este un star foarte popular, arată foarte bine, trăiește într-o casă de lux și are o avere de mai multe milioane de dolari, actorul își dovedește slăbiciunea ca orice om: patima băuturii l-a supus a treia oară.

Debandata din viața lui Ben


Cu doar două luni în urmă, viața lui Affleck părea pe un făgaș cât de cât normal. În mai, s-a mutat în casa din Pacific Palisades, la doi pași de Jen și cei trei copii ai lor, Violet (12 ani), Seraphina (9 ani) și Samuel (6 ani). Actorul începuse o relație cu producătoarea de televiziune Lindsay Shookus, din New York, dar legătura cu Jen a rămas la fel de bună și aveau de gând să ajungă la o înțelegere civilizată prin care să-și crească împreună copiii. Cel puțin, ăsta era planul.

Primul semn că, totuși, ceva nu-i în regulă a apărut marțea trecută, a doua zi după a 46-a lui aniversare, când a fost văzut luând masa la restaurantul Nobu, dar nu cu iubita lui, Lindsay, ci cu Shauna Sexton, altă blondă, dar mai "ofensivă" - în vârstă de 22 de ani, aceasta lucrează part-time ca model și a fost desemnată Miss Mai de Playboy.


Imediat au apărut zvonuri că Ben și Lindsay, care n-au mai apărut împreună în public de peste o lună, s-au despărțit. Duminică, Affleck a adus-o cu mașina pe Shauna la un local fast-food Jack In The Box, unde au înfulecat cheeseburgeri, cartofi prăjiți și au băut Diet Coke.

Luni, Ben n-a fost prezent la ceremonia în care Jennifer Garner a primit o stea pe bulevardul Walk of Fame de la Hollywood - semn rău. Între timp, el comanda acasă o cutie cu sticle de bere pe care a preluat-o la poartă când a venit curierul. Dacă o fi aflat cu ce se ocupă Ben, Jennnifer n-a arătat niciun semn; a zămbit și a pozat fericită lângă steaua ei de pe caldarâmul celebrităților.

A doua zi, blonda de la Playboy plină de tatuaje pe brațe și pe picioare a fost fotografiată în casa lui Ben. Miercuri, situația atinsese pragul critic al unei crize, scrie Daily Mail.

Încă îl iubește


Ca mamă a copiilor lor, Jennifer a simțit nevoia să intervină și să facă ceva. A fost crescută în religia metodistă și își duce copiii la biserică în fiecare duminică. Când a luat Biblia cu ea, actrița trebuie să o fi folosit pentru a-l convinge pe Ben să accepte ajutor. Dacă nu cumva l-o fi pus să jure cu mâna pe cartea sfântă că o ascultă și rămâne internat până se lasă de băutură.

Cu toate că nu i-o fi fost deloc ușor să vadă că Ben umblă cu o puștoaică care-i putea fi fiică, Jennifer s-a concentrat asupra situației în ansamblu.

"Jennifer încă îl iubește pe Ben, nu la fel ca altădată, ci pentru că este tatăl copiilor ei. Își face mereu griji pentru el și îi vrea doar binele. El poate fi total idiot uneori și se pare că a scăpat de sub control spirala băuturii", a descris foarte bine situația un prieten al celor doi.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod