Dorian Popa si-a facut implant de barba, iubita de sprancene

Sunt un cuplu foarte preocupat de cum arata, si nu o ascunde niciunul dintre ei. Pe langa un corp indelung lucrat la sala, Dorian Popa si-a mai facut toto felul de interventii asumate, pe care le recunoaste, si-a pus fatete, isi mai face botox din cand in cand pentru a-si estompa unele riduri cauzate de efortul la sala, si in urma cu un an si-a facut
implant de barba, pentru ca avea niste goluri inestetice care il deranjau.

Artistul și-a tratat un complex mai vechi lăsându-se supus unui implant de 4.000 de fire de păr recoltate de pe ceafă și repoziționate pe față – deasupra tâmplelor, în zona mustății și, cele mai multe, în zona bărbii.

Acesta le-ar fi mărturisit celor din echipa medicală faptul că de mic s-a simțit frustrat că nu are barbă consistentă și că ani de zile s-a ras în răspăr rugându-se să se îndesească.

Recent iubita lui Claudia Iosif, Babs cum ii spun apropiatii, a apelat si ea la serviciile medicului Felix Popescu pentru a-si face implant de sprancene. Multumita de rezultat Claudia nu a ezitat sa ii declare recunostinta pe retelele de socializare.

"Nu e o interventie complicata, sunt multe fete care vin la noi in ultima perioada.
E chiar o interventie care a ajuns in trend. Fiind deseori pensate exagerat sau inestetic, rămânem cu o formă urâtă a sprâncenelor atunci când firele de păr încetează să crească. Implantul de păr în sprâncene este singura soluție, simplă și rapidă, pentru sprâncene naturale! În primul și în primul rând, tehnica pe care o aplicăm noi în transplantul de păr este o tehnică minim invazivă. Spre deosebire de alte tipuri de operații ce presupun sală chirurgicală, anestezii etc., în care se fac excizii de piele sau de țesuturi, transplantul de păr prin metoda pe care o aplicăm noi, folicul ar unity extraction, este cea în care se extrag firele de păr individual.
Minim invazivă inseamnă că noi nici măcar nu depășim bariera dermică.
Noi doar zgâriem puțin epidermul ca să extragem foliculul, iar implantarea se face prin intermediul unor ace, astfel încât trauma este minimă, iar supraviețuirea lor este maximă. Vorbim de o garanție de peste 95% din firele implantate, spre deosebire de alte tehnici sau alte clinici din țările orientale sau mai știu eu de unde, unde
supraviețuirea abia ajunge la 60%
", spune Dr. Felix Popescu.

Felix Popescu este primul medic care făcut implant de sprâncene în urmă cu 5 ani.
Dacă femeile erau reticente atunci, așa cum se dovedește reticență la orice procedură medicală nouă la început, acum este o intervenție care le face fericite.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod