10 vedete care s-au schimbat radical: Cine arată mai bine acum?

Timpul nu poate fi păcălit; puţini oameni reuşesc să-l întoarcă în favoarea lor, în rest, toţi suntem supuşii lui. Trecerea anilor lasă semne şi asupra vedetelor, iar schimbările fizice majore pe care acestea le-au suferit demonstrează că îmbătrânirea este un proces inevitabil.

Puţini îşi mai amintesc care erau vedetele din filme, emisiuni şi muzică la începutul anilor 2000. Piesele pe care le cânta Avril Lavigne nu mai sunt difuzate de MTV, iar tinerii din "American Pie" au cel puţin 40 de ani acum.
Multe dintre starurile debutului de mileniu au ieşit din prim-plan, altele au rămas în centrul atenţiei, dar toate arată altfel astăzi.

Chiar dacă starurile dispun de toate posibilităţile financiare pentru a frâna apariţia ridurilor şi a părului alb, de la operaţii estetice până la cele mai sofisticate tratamente de înfrumuseţare, în multe cazuri aspectul fizic nu poate masca trecerea anilor. Pentru vedetele care erau foarte tinere în urmă cu mai bine de 15 ani se numeşte maturizare.
Pentru cei care erau atunci la maturitate este îmbătrânire, dar asta nu înseamnă că nu arată bine pentru vârsta lor, dimpotrivă.

Bright Side a publicat o serie de imagini care demonstrează cât de mult s-au schimbat starurile au cunoscut celebritatea. Vedete precum Kylie Minogue, Jessica Simpson, Pink şi John Travolta au trecut printr-o tranformare notabilă de la începutul anilor 2000 şi până în prezent. Iată, aşadar, cine a trecut cu bine testul timpului.
1 din 11

Kylie Minogue

Cântăreaţa australiană a împlinit în luna mai 50 de ani, dar nu-şi arată deloc vârsta. În iunie, ea a filmat fără machiaj pentru un videoclip, dovadă că schimbările sale de ordin fizic o avantajează. Ţinând cont că la 37 de ani a trecut şi prin experienţa dură a cancerului de sân, Kylie are toate motivele să se simtă perfect în pielea ei.
După ce a folosit timp de mai mulţi ani Botox, vedeta susţine că îşi menţine tenul cu o cremă foarte ieftină, care costă doar 4,50 euro. Însă ea apelează şi la o procedură extremă, care dă rezultate foarte bune - tratamentul cu unde radio.
Aceasta implică bombardarea tenului cu frecvenţe radio, subţiind foarte puţin ţesuturile, astfel că pielea se întinde şi arată tonifiată.
După şase şedinţe efectuate cu celebrul dermatolog Nilam Patel, Kylie a trecut în faza de întreţinere, în timpul căreia trebuie să mai facă o şedinţă mai lungă, de o oră, la interval de câteva luni. Procedura nu este invazivă şi acţionează doar asupra straturilor exterioare ale pielii, fără vreun efect negativ. În plus, asigură un efect de relaxare, deseori pacienţii adormind în timpul şedinţelor mai îndelungate.
Potrivit Daily Mail, mai multe vedete urmează acest tratament cu un cost de 280 de euro pe şedinţă, printre acestea numărându-se Amanda Holden, Nicole Scherzinger şi Mel B, fosta componentă a trupei Spice Girl.
MAI MULT DESPRE: vedete
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod