10 vedete care s-au schimbat radical: Cine arată mai bine acum?

2 din 11

Courteney Cox

Actriţa în vârstă de 54 de ani şi-a scos fillerele cu ser care îi întinereau chipul, actriţa preferând să fie din nou cât mai naturală posibil. Ea a declarat pentru revista New Beauty că nu-i plăcea cum arăta şi că anul trecut s-a decis să renunţe la aceste intervenţii estetice. "Mi-am scos toate fillerele. Mă simt mai bine pentru că arăt aşa cum sunt eu. Cred că acum arăt mai mult aşa cum eram înainte. Sper", a mărturisit Cox. "Lucrurile se schimbă. Totul decade, iar eu încercam să opresc asta, dar mă făcea să arăt fals", a mai spus actriţa.
La început, ea a folosit injecţiile puţin, mai mult din curiozitate, şi a început să-i placă efectul lor. Apoi a ajuns să le folosească prea mult. "Nu-ţi dai seama de asta pentru că o faci treptat, până când observi că nu mai arăţi cum trebuie. Ai nevoie de mişcare pe faţa ta, mai ales dacă ai un ten subţire cum am eu. A trebuit să mă obişnuiesc cu ideea că orice mişcare de pe faţa mea produce riduri şi că injecţiile nu sunt aliatul meu", a mai spus vedeta din "Friends".
Actriţa recunoaşte că înaintarea în vârstă e un proces dur, mai ales la Hollywood, unde "eşti obligat să ţii ritmul": "Cred că în general este greu să îmbătrâneşti. Eu mă simt ca la 34 de ani. Nu-mi dau vârsta asta. Mă simt mai bine ca în toată viaţa mea. Am mai multă grijă de mine acum. Dar Hollywood-ul face toată treaba asta mai grea. Am crescut cu ideea că aspectul este cel mai important lucru. Asta e trist, pentru că mi-a făcut multe probleme. Încercam din răsputeri să ţin pasul şi de fapt am greşit mai mult", a mărturisit ea.
MAI MULT DESPRE: vedete
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod