Preţul vieţii de ducesă: Regretul cu care trebuie să se împace Meghan Markle

Viaţa fostei actriţe s-a schimbat pentru totdeauna din clipa în care a devenit soţia Prinţului Harry. Este ceea ce ea şi-a dorit, dar are un preţ de plătit.

Vine din lumea filmului, dar acum ceea ce trăieşte ea chiar poate deveni subiectul unui lungmetraj ori serial. La 36 de ani, Meghan Markle şi-a împlinit visul: nunta ca-n poveşti cu Prinţul Harry a transformat-o în ducesă şi este admirată pentru frumuseţea şi eleganţa sa. Desigur, viaţa de ducesă nu-i deloc uşoară şi are un preţ mare, iar acum Meghan începe să-l simtă: libertatea.

Fără îndoială, Meghan a ştiut de la începutul relaţiei cu Harry ce implică noua viaţă pe care ardea de nerăbdare să o înceapă, dar asta nu înseamnă că s-a despărţit fără regrete de ceea ce îi plăcea înainte.

Şi a trebuit să renunţe la multe.

Eticheta strictă de la curtea regală britanică, numeroasele obligaţii pe care le are acum şi faptul că este tot timpul în atenţia presei şi a publicului o constrâng destul de mult pe Meghan Markle, iar stilul său de viaţă s-a schimbat radical. Ea încă se află în perioada de "tatonare" în care încearcă să se adapteze la regulile monarhiei şi să relaţioneze cu membrii familiei lui Harry.

Este o etapă grea, în care fiecare pas contează, iar Meghan are deja nostalgia trecutului.
Regretul ei, aşa cum a mărturisit în timpul vizitei de două zile pe care a efectuat-o săptămâna trecută în Irlanda, este că nu mai poate fi actriţă. Adresându-se publicului după ce a vizitat Muzeul Emigraţiei Irlandeze din Dublin, Ducesa de Sussex a mărturisit că îi este dor de perioada în care filma pentru serialul "Suits". Fiona Moore, din Dublin, era de faţă şi a descris-o pe Meghan ca "relaxată". "Sunt o admiratoare a serialului <<Suits>> şi i-am spus că-mi lipseşt, iar ea mi-a răspuns: Şi mie", a povestit tânăra pentru ziarul britanic Daily Mail.

Prinţul Harry al Marii Britanii, în vârstă de 33 de ani, şi fosta actriţă americană s-au căsătorit pe 19 mai.
Relaţia lor a început în iulie 2016 şi s-au logodit în noiembrie 2017. La scurt timp după ce şi-a anunţat logodna, Meghan Markle a spus că va renunţa la actorie şi la serialul "Costume/Suits" care urmăreşte viaţa unor avocaţi din New York şi în care a început să joace în anul 2011.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod