Preţul vieţii de ducesă: Regretul cu care trebuie să se împace Meghan Markle


Meghan a apărut în rochie de mireasă în finalul celui de-al şaptelea sezon al serialului de televiziune în care personajul ei, Rachel, se căsătoreşte cu partenerul ei, Mike, interpretat de Patrick J. Adams. Această apariţie s-a produs cu mai puţin de o lună înainte ca actriţa să se căsătorească cu prinţul Harry. "Am vrut să mă căsătoresc cu tine chiar din momentul în care te-am cunoscut", spune Mike în ultimul episod. "Eşti soţul pe care mi l-am dorit dintotdeauna", îi răspunde Rachel. Sunt ultimele secvenţe ale celor două personaje, înainte ca Meghan Markle şi Patrick J.

Adams să părăsească serialul. "Ştim că urmează o altă nuntă pentru Meghan Markle, dar să o vedem acolo în toată splendoarea în rochia ei de mireasă este un basm devenit realitate", a transmis reţeaua de televiziune care a difuzat serialul "Suits" înainte de nunta fostei actriţe cu prinţul Harry.

Potrivit Huffington Post, actriţa americană Katherine Heigl a fost aleasă de producători să o înlocuiască pe Meghan Markle în serialul de televiziune "Suits", după ce actuala ducesă s-a retras din distribuţie. Heigl, recompensată cu un premiu Emmy în 2007, a jucat rolul medicului chirurg Izzie Stevens, timp de cinci ani, în serialul "Anatomia lui Grey/ Grey's Anatomy".
Katherine Heigl nu va relua rolul lui Meghan Markle, acela al asistentei juridice Rachel Zane, ci va avea unul nou, pe cel al unei partenere în compania Pearson Specter Litt, Samatha Wheeler, care va provoca posibile conflicte în rândul angajaţilor. Filmările pentru sezonul al optulea au debutat în aprilie, la Toronto.

Meghan Markle a jucat mai multe roluri mici în seriale TV, până la cel al lui Rachel Zane din serialul "Suits", în care a apărut în perioada 2011 - 2017. Ea a mai jucat în filme precum "Aminteşte-ţi de mine/Remember Me" şi "Şefi de coşmar/Horrible Bosses".
Meghan a renunţat la cariera de actriţă după logodna cu prinţul Harry, în noiembrie 2017, dar a spus că va continua activităţile caritabile în care deja era implicată.

Potrivit revistei franceze Closer, Meghan Markle ar putea să lucreze şi după căsătoria cu prinţul Harry, atât cât îi permit angajamentele sale ca membru al familiei regale britanice. De exemplu, contesa de Wessex Sophie Rhys-Jones, căsătorită cu prinţul Edward, mezinul reginei Elizabeth a II-a şi al prinţului consort Philip, şi-a deschis o firmă de relaţii publice după ce a devenit membru al familiei regale britanice.

Deşi presa internaţională a scris despre o intenţie a sa de a lansa împreună cu Victoria Beckham o linie de produse cosmetice, acest lucru s-a dovedit fals.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod