Cele 8 greșeli care te împiedică să slăbești mai repede

Dacă, indiferent de cât de mult sport faci, nu reușești să slăbești, să știi că nu ești singura persoană în această situație. Acestea sunt cele 8 greșeli care te împiedică să slăbești mai repede!

10 reguli pentru o viață sănătoasă care nu mai sunt valabile

Regulile pentru o viață sănătoasă au un loc adânc săpat în conștiința noastră și au devenit adevăruri universale. Aceste reguli nu mai sunt valabile!

Magneziul este mai eficient decât antidepresivele, arată un studiu

Peste 350 de milioane de oameni din întreaga lume suferă de o formă de depresie. Asta înseamnă în jur de 5% din populația planetei. Un studiu arată că magneziul este mai eficient decât antidepresivele.

Mituri demolate - Uleiul de cocos este otravă în stare pură

Este bun sau nu este bun uleiul de cocos? Părerile se pare că sunt mereu împărțite! Dar un specialist atrage atenția că uleiul de cocos ar fi otravă în stare pură.

Cele 9 obiceiuri zilnice care îți distrug coloana vertebrală

Durerile de spate au devenit una dintre cele mai des întâlnite probleme medicale în prezent. Ce obiceiuri zilnice îți distrug coloana vertebrală?

10 semne că ai nevoie de o detoxifiere

Deși organismul are abilitatea de a se autocurăța periodic, el ne indică și momentele în care are nevoie de ajutor. Aceste semne îți arată că ai nevoie de o detoxifiere!

Ce se întamplă de fapt atunci când îți trosnești degetele?

Indiferent dacă îți face plăcere sau o faci doar pentru ca să-i enervezi pe cei din jur, acest obicei urât se încadrează în aceeași categorie de obiceiuri ca scobitul în nas și datul pleoapelor peste cap.

10 lucruri pe care trebuie să le știi dacă vrei să devii vegetariană

O dietă vegetariană înseamnă că organismul tău va fi privat de aportul unor vitamine foarte importante, proteine și minerale pe care, de obicei, le ia din carne. E important să ştii asta!

Consumul de carne procesată provoacă probleme de natură psihiatrică, arată un studiu

Produsele din carne care conțin nitrați și/sau nitriți sunt responsabile pentru perioade îndelungate de hiperactivitate, insomnie și deficit de atenție în rândul persoanelor care suferă de probleme de natură psihiatrică.

12 produse care nu cresc așa cum ți-ai imaginat

Știai cum cresc papaya și curmalele? Descoperă o galerie cu câteva produse care nu cresc așa cum ți-ai imaginat!

Cum să-ți păstrezi sănătatea ficatului - 15 reguli importante

Știai că persoanele care beau cafea sunt mai puțin predispuse bolilor hepatice? Descoperă cele mai importante reguli ca să-ți păstrezi sănătatea ficatului!

Alimente cu zahăr: care sunt bune şi care te îngraşă?

Atunci când începem să ținem un regim alimentar, prima dată reducem cantitatea de zahăr. Ştii care sunt alimentele cu zahăr pe care le poţi mânca şi care sunt periculoase pentru siluetă?

8 mituri despre gluten în care oamenii încă mai cred

Glutenul este un termen general, folosit pentru a denumi proteinele care se găsesc în grâu, secară, orz și în unele boabe. Descoperă mituri despre gluten pe care e bine să le uiţi!

20 de idei de tatuaje care atrag atenția oricui

Dacă vrei să-ți faci un tatuaj genial, dar nu știi ce să alegi, aceste idei de tatuaje te pot inspira să faci cea mai bună alegere.

Cafeaua de cicoare: o alternativă sănătoasă la cafeaua tradițională?

Deși este cunoscută de mai bine de 200 de ani, cafeaua de cicoare a devenit populară de abia în perioada recentă. E mai sănătoasă decât cafeaua?

15 alimente fără nutrienți. Le consumi degeaba și îți fac rău

Ciocolata albă, pâinea albă, margarina, fructele în sirop sunt doar câteva dintre alimentele fără nutrienți și care îți pot face mai mult rău decât bine.

Știi ce alimente îți dau cea mai multă energie?

Nu toate alimentele dau energie? Ba da, dar în feluri diferite. Trebuie să le cunoști pe cele care îți dau cea mai multă energie și să le incluzi în alimentația ta!

Înainte şi după: un fotograf dezvăluie trucurile din spatele fotografiilor sale perfecte

Te-ai întrebat vreodată cât timp îi ia unui fotograf să facă poze cu adevărat spectaculoase? Este mult de muncă şi trebuie să fii creativ ca să obţii o fotografie care să transmită ceva.

Una mai ciudată ca cealaltă! Un pescar postează pe Twitter toate creaturile mării

Pe lângă munca lui, un pescar din Rusia are un hobby foarte interesant: pozează toate creaturile pe care le găseşte în mare.

Topul alimentelor bune pentru creier. Îmbunătățesc capacitatea de concentrare

Ginseng, pește, fructe de pădure sau cofeină? Știi de ce alimente are nevoie creierul ca să te poți concentra mai bine?