Gisele Bundchen, atac la noul val de modele: De ce nu se promovează ca Gigi Hadid şi Kendall Jenner

Vedeta în vârstă de 37 de ani se delimitează net de modelele din noua generaţie. Ea a spus că nu se va promova niciodată pe Instagram aşa cum o fac Gigi Hadid şi Kendall Jenner.

La 37 de ani, supermodelul brazilian, ani la rând cel mai bine plătit din branşă, nu se fereşte să se considere din "vechea gardă", delimitându-se de noul val care a împânzit industria modei. Poate că Gigi Hadid şi Kendall Jenner vin tare din urmă şi felul în care se fac remarcate le asigură succesul într-o vreme în care gloria e tot mai efemeră, dar Gisele Bundchen nu abdică de la stilul ei. Luând dinstanţă faţă de noul val, vedeta transmite un mesaj clar: supremaţia nu înseamnă nimic dacă nu are stil.



Gisele a explicat pentru ediţia din iulie a revistei Vogue de ce nu se revendică din acelaşi "aluat" cu vedete precum Kendall Jenner (22 de ani), Kaia Gerber (16 ani) Bella (21 de ani) şi Gigi Hadid (23 de an). Ea a abordat subiectul când interviul pe care îl dădea a ajuns la tema folosirii platformei Instagram, a cărei admiratoare nu pare să fie. Deşi postează periodic imagini în care apare în poziţii dificile de yoga, pe plajă sau alături de familie, care o ajută să-şi promoveze imaginea, Bundchen nu vede cu ochi buni anumite fotografii care apar pe această reţea.
"Dacă ar fi după mine, aş pune numai poze cu răsărituri. Dar asta nu-i generaţia mea, trebuie să fiu cinstită. Eu-s mai bătrână, mai înţeleaptă", a spus ea.

Ajunsă aici, Gisele a precizat care este diferenţa între ea şi noile staruri din modelling: "Dacă ar fi să mă promovez singură în felul în care trebuie s-o facă acum fetele, mai bine lipsă. N-aş face-o", a punctat veterana podiumurilor.

Supermodelul brazilian a făcut o trimitere clară la stilul abordat de Kendall Jenner şi alte tinere modele, printre care şi Hailey Baldwin, care postează deseori pe Instagram imagini provocatoare, în care au ţinute sumare, şi îşi ţin non-stop fanii la curent cu tot ce fac prin intermediul Snapchat şi Twitter.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod