A fost cândva o femeie superbă: Cum arată acum iubita lui Tom Cruise din „Top Gun“

Actriţa Kelly McGillis a cucerit în anii '80 milioane de fani cu frumuseţea ei, dar astăzi e greu de recunoscut. Ea a fost văzută recent, într-una dintre rarele ei apariţii.

Una dintre mai cuceritoare apariţii feminine de la Hollywood, Kelly McGillis a fermecat milioane de tineri din toată lumea, iar chipul ei trona pe posterele din camerele adolescenţilor. În 1986, apariţia din "Top Gun", în rolul instructorului de zbor Charlotte "Charlie" Blackwood, când a făcut un cuplu superb cu mai tânărul Tom Cruise, o propulsa printre cele mai sexy femei din lume. Kelly McGillis avea atunci 29 de ani.

După succesul eclatant care i-a adus alte 50 de roluri, Kelly a ieşit treptat din lumina reflectoarelor.

Astăzi, la 32 de ani de la momentul de vârf al carierei, vedeta din '80 este complet schimbată şi cu greu poate fi recunoscută.

Într-una dintre rarele sale apariţii publice, McGillis, acum în vârstă de 60 de ani, a fost fotografiată, weekendul trecut, pe stradă, în orăşelul Hendersonville, din statul american Carolina de Nord. Cândva una dintre cele mai sexy femei din lume, Kelly nu mai are nimic din strălucirea de altădată. Cu părul alb tuns scurt şi îmbrăcată cu un tricou alb şi pantaloni negri largi, o ţinută care nu-i ascundea abdomenul proeminent, ea era încălţată cu şlapi şi căra în spate o geantă, în timp ce ţinea într-o mână o jachetă din denim.


"Top Gun" a reprezentat un mare succes, având încasări de peste 350 de milioane de dolari, bugetul filmului fiind de numai 15 milioane de dolari. Din distribuţie au mai făcut parte Val Kilmer, Meg Ryan, Michael Ironside şi Tom Skerritt. O continuare a filmului, "Top Gun: Maverick", va fi lansată pe 12 iulie 2019, în regia lui Joseph Kosinski, care a semnat şi "Oblivion. Planeta uitată/Oblivion", şi îi va avea în distribuţie pe Tom Cruise şi Val Kilmer.

McGillis a interpretat rolul instructorului Charlie Blackwood, de care se îndrăgosteşte protagonistul filmului, Pete "Maverick" Mitchell, jucat de Tom Cruise, iar actrița a ajuns atunci în vârful cel mai înalt al carierei sale.
Ea a mai jucat în "Witness", cu Harrison Ford, rol pentru care a fost nominalizată la Globul de Aur și premiul BAFTA, și în "The Accused", cu Jodie Foster, în 1988.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod