A fost cândva o femeie superbă: Cum arată acum iubita lui Tom Cruise din „Top Gun“

Kelly McGillis şi Tom Cruise au format în "Top Gun" unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood


Spre deosebire de partenerul ei din "Top Gun", Tom Cruise, cu cinci ani mai tânăr decât ea, care a devenit un superstar la Hollywood şi pare că nu îmbătrâneşte, Kelly îşi arată din plin vârsta. Deşi pare o pensionară care se bucură acum de un trai liniştit într-un loc retras, McGillis nu a renunţat la actorie. Cel mai recent rol al său este cel din thrillerul "Maternal Secrets", scrie Daily Mail.

Viaţa grea pe care a dus-o înainte de a deveni vedetă şi-a pus amprenta asupra actriţei.

În 1982, înainte de a deveni vedetă, a fost violată de doi bărbaţi care au spart uşa casei şi au ameninţat-o că o ucid cu cuţitul. Trauma i-a răvăşit viaţa - după ani de chin, în care nu putea să doarmă şi se temea tot timpul, ea a povestit în 1988, într-un interviu publicat de revista People, experienţa terifiantă prin care a trecut.

Deprimată şi neîncrezătoare în bărbaţi, McGillis n-a reuşit să aibă o relaţie de durată decât cu alcoolul. S-a îngrăşat, iar viaţa ei devenise o ruină.
"În sfârşit, în 1984 am urmat tratament timp de un an pentru că obosisem să mă mai lupt cu mine pentru ceva de care nu eram vinovată şi am realizat că nu am niciun viitor dacă nu mă opresc", a mărturisit ea.

Mai târziu, a căzut în ispita drogurilor, o etapă din viaţa ei despre care a povestit în 2010, în New York Times.

Trauma pe care a trăit-o, presiunea celebrităţii şi abuzurile şi-au pus amprenta asupra ei, însă în 2009 actriţa şi-a găsit liniştea. De opt ani era "curată", iar relaţia cu fiicele ei din căsnicia cu Fred Tillman, de care a divorţat în 2002, revenise la normal.
Kelly şi-a luat atunci inima în dinţi şi a anunţat public că este lesbiană, o surpriză, după ce a trecut prin două mariaje.

În 2010, McGillis a încheiat un parteneriat civil cu iubita ei, Melanie Leis, cu care trăia de zece ani. "Am o viaţă liniştită, normală, şi îmi place aşa", declara ea pentru People. Relaţia n-a durat, însă - în 2013 Kelly şi Leis s-au despărţit.

În ultimii ani, McGillis s-a dedicat unor cauze umanitare, lucrând într-un centru de tratament din New York pentru femei dependente de droguri.
A mai avut apariţii sporadice la evenimente din lumea filmului, de fiecare dată presa remarcând schimbarea sa radicală faţă de anii de glorie.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod