Claudia Schiffer, fotografie incredibilă pe plajă: Poza care a făcut valuri pe Instagram

Fostul supermodel german nu și-a pierdut silueta la 47 de ani. Claudia a produs frenezie pe Instagram cu o poză senzațională făcută la plajă.

A trecut atât timp de când domina lumea modei și încânta o lume întreagă cu aparițiile pe podium, dar Claudia Schiffer e neschimbată și încă reușește să uimească cu silueta sa.

Vedeta a produs frenezie după ce a publicat pe Instagram o fotografie în care arată senzațional în costum de baie. Cu capul plecat pe spate, Claudia iese din apa mării ținându-și cu ambele mâini sutienul care stă să-i cadă, abia acoperindu-i sânii, într-o secvență care simbolizează libertatea și fericirea.

Corpul incredibil al vedetei a suscitat o mulțime de comentarii, iar în trei zile imaginea a primit 62.000 de aprecieri.

"Holiday mood/stare de vacanță", a scris Schiffer lângă poza în care arată amețitor. Instantaneul alb-negru nu este, însă, recent, ci este o fotografie mai veche. Vedeta obișnuiește să posteze pe rețeaua de socializare imagini din anii trecuți, dar faptul că arată la fel de bine în prezent în induce în eroare pe mulți dintre admiratori.

Fostul model german își petrece în aceste zile vacanța pe riviera italiană, la bordul unui iaht, iar costumul de baie îi vine perfect. Fotografiile publicate de ziarul englez Daily Mail demonstrează că Schiffer este într-o formă perfectă.
Cu nelipsiții ochelari de soare pe nas, Claudia pare că are 30 de ani, dacă nu și mai puțin, costumul de baie roșu din două piese subliniindu-i silueta impecabilă. Imaginile surprinse luni par făcute în anii '90, în era de glorie ai vedetei.

Cu o zi înainte, Schiffer a debarcat în localitatea Portovenere, unde s-a plimbat și a savurat o înghețată la cornet. Îmbrăcată într-o rochie lejeră de in cu mâneci lungi și încălțată cu sandale cu talpă subțire și fără tocuri, cu o geantă din piele pe umărul drept și cu ochelari de soare cu ramă albă, ea a străbătut străduțele localității în compania unei prietene.

Claudia Schiffer a avut o revenire superbă în 2016, participând alături de Naomi Campbell şi Cindy Crawford la o campanie de promovare a celei mai recente colecţii a casei Balmain.
Cele trei top-modele au pozat împreună într-un set de fotografii alb negru, realizate de fotograful Steven Klein, pentru colecţia primăvară - vară 2016 a casei franceze Balmain.

Naomi Campbell, Claudia Schiffer şi Cindy Crawford, care au trecut deja de vârsta de 45 de ani, fac parte dintr-un grup de top-modele cunoscute sub apelativul "original supers" ("super-modelele originale") şi, de asemenea, sunt considerate veritabile legende ale modei din anii 1990.

În 2017, modelul german a avut o apariţie remarcabilă la petrecerea anuală Serpentine Summer Party, organizată la Londra de casa Chanel, eveniment găzduit în fiecare an într-un pavilion cu design special, amplasat în Hyde Park din Londra, unde au loc diverse activităţi şi evenimente pentru public.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod