zebra

Imaginea care îți provoacă spiritul de observație: Unde se ascunde zebra?

Această imagine realizată în Kenya îți pune la încercare capacitatea de observare: în turma de antilope se ascunde o zebră.

O zebră într-o turmă de antilope gnu din savană este la adăpost de prădători pentru că este foarte greu de observat. Este singura ei șansă de a se hrăni într-o zonă deschisă, fără să stea cu frica-n sân. La cea mai mică amenințare, antilopele o iau din loc, iar zebra știe ce are de făcut.

Ideea ei de a se strecuta în turmă nu i-a atras atenția fotografului luxemburghez Ingo Gerlach, care a fotografiat priveliștea din fața sa în jurul orei 7.30, după răsăritul soarelui.

Acesta a dezvăluit că a trebuit să ia cam 100 de cadre pentru a surprinde imaginea perfectă, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Gerlach, care se afla la aproximativ 90 de metri distanță de turma din fața lui a povestit cum a reușit să obțină imaginile: "Am tras poză după poză în concentrație mare, pentru că era o situație unică. Animalele mergeau și mâncau în timp ce le pozam", a explicat fotograful.

Gerlach n-a observat zebra din turmă când a făcut pozele, ci abia când a ajuns acasă și a descărcat imaginile.
Tu poți să zărești "intrusul vărgat" din rândul antilopelor?

Dacă nu ai reușit să observi zebra care s-a ascuns printre antilope, o poți vedea în pagina următoare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod