30 de bărbați cu probleme, înainte și după ce îmbracă un costum: Când a doua șansă este aur curat

Prima impresie contează acum mai mult decât orice în competiția pentru un job. Dar uneori există și o a doua șansă pentru cei care păreau sortiți să piardă tot.

Potrivit unui studiu, această primă impresie care poate face diferența între a primi sau nu o slujbă se formează în doar 10 secunde. Sigur că este un șablon social injust care dă de multe ori greș, dar într-o lume superficială, în care viteza și profitul dictează ritmul, nu mai contează dacă e corect să judeci un om după 10 secunde. Se întâmplă, iar cei care pierd trebuie să se scuture, să se ridice și să încerce din nou. Dacă pot.

Pentru cei care nu mai pot, însă, cele 10 secunde sunt și mai critice.

O a doua șansă ar fi aur pentru ei și ar face diferența între o viață mai bună și condamnarea la sărăcie, iar aici proiectul "Sharp Dressed Man" face dreptate.

Sharp Dressed Man este o organizație non-profit fondată în Baltimore în 2011, printr-un parteneriat între Baltimore Fashion Alliance și Living Classrooms Foundation, încheiat de Christopher Schafer și fiul lui, Set. Obiectivul acestui ONG este să-i sprijine pe bărbații care încearcă să se reintegreze în societate după ce au stat la închisoare sau au trecut printr-un tratament de dezintoxicare.
Sunt oameni cu probleme, cu un trecut care îi dezavantajează și cărora nimeni nu le dă vreo șansă.

Schafer este croitor și are un atelier în centrul orașului Baltimore. Costumele pe care le crează el au prețuri începând de la 3.000 de dolari, dar asta nu înseamnă că îl interesează doar tipii cu bani. Ideea proiectului "Sharp Dressed Man" i-a venit atunci când el căuta un mod prin care să-i convingă pe clienții bogați să renunțe la costumele pe care ei nu le mai poartă.
Așa că în timpul săptămânii a început să colecteze donații de la clienți, iar în fiecare miercuri bărbații cu probleme vin la atelierul lui pentru a primi un costum care li se potrivește.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod