30 de bărbați cu probleme, înainte și după ce îmbracă un costum: Când a doua șansă este aur curat

Proiectul "Sharp Dressed Man" le oferă o a doua șansă unor oameni care probabil n-ar fi avut-o niciodată


Pentru ca "pomana" să aibă efect și să se transforme în ceva util, oamenii sunt tunși și bărbieriți gratis, ba mai primesc și o masă caldă. Ideea lui Schafer este simplă: un om sătul, curat și bine îmbrăcat nu mai este disperat și are o șansă deplină la o slujbă.

Schafer știe bine de ce face asta: ca fost dependent, el înțelege perfect cât de importantă este a doua șansă pentru a face o impresie bună: "Cred cu convingere că cel mai important lucru este ca un om să fie tratat cu respect.

Iar unii dintre tipii ăștia n-au avut șansa asta. Nici ei înșiși nu s-au respectat sau n-au fost tratați cu respect", a explicat el pentru PBS.

De-a lungul anilor, Sharp Dressed Man a stabilit contacte cu agenții de forță de muncă, a instituit un proces de lucru în domeniul plasării oamenilor în companii și acum caută să se extindă, notează Bored Panda. Organizația reușește să funcționeze grație donațiilor, dar speră să obțină și o finanțare guvernamentală de 25.000 de dolari pentru a-și continua misiunea.

Imaginile publicate pe conturile de Facebook și Instagram ale organizației demonstrează cât de mult poate schimba un costum prima impresie greșită, oferind o a doua șansă unor oameni care altfel nu ar fi putut-o obține.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod