Claudia Schiffer, fotografie incredibilă pe plajă: Poza care a făcut valuri pe Instagram

Claudia Schiffer a făcut valuri pe Instagram cu poza ei provocatoare


Schiffer a mărturisit că acum i se pare mai greu să ajungi supermodel în comparație cu anii '90. "Cred că ceea ce este diferit în zilele noastre este ritmul rapid. Face ca totul să fie mai dificil. Am citit câteva interviuri în care modelele sunt descrise drept <<supermodelul momentului>>. Trebuie să muncești atât de mult acum în comparație cu anii trecuți", a spus ea anul trecut pentru Vogue.

Descoperită într-o discotecă din oraşul Düsseldorf din vestul Germaniei în 1987, Claudia Schiffer s-a născut pe 25 august 1970.

Graţie compatriotului ei Karl Lagerfeld, directorul artistic al casei Chanel, Claudia Schiffer şi-a câştigat celebritatea pe plan mondial, după ce a devenit imaginea renumitei case de modă pariziene.

Având dimensiuni de invidiat, părul blond, ochii albastru deschis, ea a ajuns în vârful topurilor de popularitate în anii '90, devenind unul dintre modelele de mare succes. Schiffer a dominat moda anilor '80 - '90 şi a făcut parte din grupul "super-modelelor" din acea perioadă, alături de Naomi Campbell, Linda Evangelista, Cindy Crawford, Helena Christensen, Elle Macpherson şi Christy Turlington.

Claudia Schiffer a apărut în revista Elle la Paris, ulterior a fost aleasă de Karl Lagerfeld să devină noua imagine Chanel.


A apărut în "Guess?", un clip publicitar pentru Jeans în America de Nord, a prezentat creații vestimentare pentru Versace, Jil Sander, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren şi Valentino. Totodată, a apărut ca model pe coperțile celebrelor reviste Harper's Bazaar, Cosmopolitan, Time.

Schiffer a apărut într-o serie de filme și videoclipuri muzicale, primul său film a fost "Richie Rich" (1994), apoi a jucat, alături de Dennis Hopper și Matthew Modine, în "The Blackout", apoi în "Black and White" (1999) și "Friends & Lovers.
Modelul german a mai apărut în "In Pursuit", "Life Without Dick", "Love Actually", "Zoolander". Totodată, ea a participat la mai multe talk-showuri și sit-comuri, cum ar fi "Larry King Live", "Late Show David Latterman", "Late Night" cu Conan O'Brien, "Dharma & Greg" și "Arrested Development".

Claudia Schiffer și soțul ei, regizorul Matthew Vaughn (47 de ani) sunt căsătoriți de 16 ani și au trei copii - Clementine, în vârstă de 13 ani, Cosima, în vârstă de șapte ani și un fiu, Caspar, în vârstă de 15 ani.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod