Politicianul la care visăm: Ministrul care s-a dus pe bicicletă la maternitate ca să nască primul ei copil

O femeie ministru din Noua Zeelandă a pedalat până la maternitate, unde a adus pe lume primul ei copil. Ea a preferat bicicleta pentru că în mașină nu avea „suficient spațiu”.

Julie Anne Genter, în vârstă de 38 de ani, este politicianul cu care orice țară ar fi mândră. Însărcinată în 42 de săptămâni, ea este ministrul pentru femei al Noii Zeelande, iar duminică și-a luat bicicleta și a pornit spre maternitate pentru a naște pentru că a considerat că în mașină nu avea destul spațiu.

Genter a postat pe Instagram mai multe imagini în care apare alături de partenerul ei. "O dimineață frumoasă de duminică pentru o cursă pe bicicletă, spre spital, pentru a naște în sfârșit acest copil", a scris aceasta.

Genter este al 15-lea ministru pentru femei din octombrie 2017 încoace, de la înființarea acestui portofoliu.

Născută în Rochester, Minnesota (Statele Unite), a copilărit în Los Angeles, relatează The New Zealand Herald.

Organizația medicală American Psychological Association (APA) le recomandă femeilor, pentru o naștere în siguranță, continuarea efortului fizic în timpul sarcinii dacă acestea practicau sport înainte de a rămâne gravide. "Sunt multe exerciții care sunt sigure pentru a fi practicate în timpul sarcinii, dar este important să nu exagerați și să le faceți cu atenție", se arată în recomandă APA, citată de ABC News.

Potrivit American Pregnancy Association, bicicletele staționare sunt mai sigure decât cele obișnuite, acestea din urmă prezentând riscul denivelărilor care pot prova zdruncinături, dar și pericolul de a cădea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod