7 oameni celebri care au intrat în Cartea Recordurilor

De peste 60 de ani, Cartea Recordurilor înregistrează oameni extraordinari şi lucruri ieşite din comun. În fiecare an, peste 50.000 de candidaturi sunt analizate şi peste 6.000 dintre acestea sunt omologate, primind oficial titulatura de record mondial. Iar câteva dintre aceste performanţe menţionate în Guinness Book of Records aparţin unor celebrităţi.

Bright Side prezintă câteva dintre recorduri stabilite de celebrităţi din showbiz şi din politică. Fie că au intrat în Cartea Recordurilor prin forţe proprii sau cu ajutorul altora, performanţele lor nu sunt legate de averile imense sau de poziţiile de topurile muzicale.
1 din 8

Dwayne Johnson, zis "The Rock"

Luptător profesionist de wrestling şi actor, Dwayne Johnson deţine mai multe recorduri mondiale, dar cel mai surprinzător dintre acestea are legătură cu selfie-urile. El deţine recordul pentru 105 selfie-uri făcute în trei minute. El a respectat condiţia care cerea ca fiecare selfie să încadreze corect chipul şi gâtul persoanei din prim-plan, ceea ce nu-i deloc uşor, mai ales când eşti contra-timp.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod