Kate Beckinsale, siluetă senzaţională la 44 de ani: Care e secretul unui asemenea corp

Vedeta a postat pe Instagram un scurt clip video în care îşi arată silueta incredibilă. Un singur om mai ştie care este secretul acestei reuşite.

Munca îi răsplăteşte pe cei care trag din greu, iar Kate Beckinsale se mândreşte din nou cu rezultatele sale, într-un scurt clip video amuzant pe care l-a postat luni pe pagina sa de Instagram. Iar cei 1,8 milioane de admiratori au avut ce admira: îmbrăcată cu bikini negri şi un bluzon gri pe care o ridică deasupra taliei, dezvăluind o siluetă de adolescentă, actriţa britanică arată senzaţional. Corpul ei nu are nicio legătură cu vârsta sa, cei 44 de ani putând fi reduşi fără exagerare la jumătate sau chiar mai puţin de atât.

Vedeta arată grozav şi dansează de fericire.

Merită toată laudele, pe care le împarte cu generozitate cu cel care deţine secretul acestui corp incredibil: antrenorul de fitness Gunnar Peterson este omul din spatele siluetei extraordinare a actriţei britanice. Exerciţiile făcute sub îndrumarea lui au dat rezultate, iar actriţa se poate mândri cu o siluetă de invidiat.

Kate şi Gunnar fac echipă de scurt timp. Aşa cum procedează cu celelalte vedete cu care lucrerază, antrenorul i-a dăruit actriţei bluzonul gri. Stabilit în Los Angeles, Gunnar a ajutat multe celebrităţi să fie în formă la sala lui de fitness din Beverly Hills.
Printre acestea se numără Sylvester Stallone, cu care a lucrat pe vremea când actorul se pregătea pentru rolul lui Rocky Balboa, Jennifer Lopez, fostul jucător de tenis Pete Sampras şi Kim Kardashian, pe care o ştie de când ea avea 19 ani, relatează Daily Mail.

În 2016, actriţa britanică a dezvăluit într-un interviu publicat de revista Shape cum se menţine în formă. Ea a spus că nu trece o zi fără să facă exerciții fizice, în special yoga, pe care o consideră cel mai bun antrenament.

"În fiecare dimineață, mă trezesc, îmi iau micul dejun și mă apuc de exerciții. Prefer să le fac dimineața", a spus ea. Totodată, ea a mărturisit că evită să bea alcool: "Nu consum alcool. Își face efectul foarte repede asupra mea, așa că niciodată nu am băut un pahar plin cu alcool."

Totodată, Kate Beckinsale nu mai mănâncă nimic după apusul soarelui, nici chiar vara.

18 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod