Umbrele trecutului: Beyonce este descendenta unui stăpân de sclavi

Cântăreața în vârstă de 36 de ani a scris în revista Vogue despre trecutul familiei sale, mărturisind că este descendenta unui proprietar de sclavi.

Vedeta americană a scris în cel mai important număr Vogue al anului despre cele două sarcini, despre mariajul cu Jay-Z şi despre explorarea trecutului familiei sale.

"Aveam 99 de kilograme în ziua când i-am născut pe Rumi și Sir. Mă umflasem de la toxemie (intoxicație generală provocată de acumularea în sânge a unei cantități excesive de toxine, n.r.) și am stat la pat mai bine de o lună. Sănătatea și copiii mei erau în pericol, așa că a fost nevoie de o cezariană", a povestit cântăreața, amintind că gemenii ei au fost ținuți mai multe săptămâni în unitatea de terapie intensivă pentru bebeluși.



Acest moment dificil a făcut-o, însă, să-l respecte mai mult pe Jay-Z: "Soțul meu a fost un adevărat soldat atunci și un sprijin foarte puternic pentru mine. Sunt mândră că am putut vedea forța și evoluția lui ca bărbat, ca prieten și tată. Eram în modul de supraviețuire și am înțeles asta abia după câteva luni."

Beyonce a povestit și despre presiunea pe care a resimțit-o în încercarea sa aproape disperată de a reveni cât mai repede pe scenă după nașterea fetiței sale, Blu Ivy, în urmă cu șase ani: "După naşterea primul meu copil, am crezut în lucrurile pe care societatea le-a spus despre cum ar trebui să arate corpul meu.
Am pus presiune pe mine pentru a scăpa de kilograme în trei luni, şi am programat un mic turneu pentru a mă asigura că o voi face. Prinvind înapoi, a fost o nebunie."


După venirea pe lume a celor doi gemeni, Beyonce a privit altfel lucrurile: "M-am îngrijit și m-am acceptat cu formele mele. După șase luni, mă pregăteam pentru Coachella. Am devenit vegană temporar, am renunțat la cafea, alcool și la băuturile din fructe. Dar am avut și răbdare cu mine și m-am bucurat de formele mele.
Și asta au făcut și copiii și soțul meu"
, a scris ea, recunoscând că își dorește să mai slăbească puțin și să-și lucreze mai bine abdomenul.

7 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod