Meghan Markle, cu sutienul la vedere: Rochia i-a jucat o festă - FOTO

Ducesa de Sussex a avut o problemă cu ținuta în weekend. La un moment dat, decolteul rochiei i-a lăsat sutienul la vedere.
Meghan Markle a participat pe 4 august, în ziua în care a împlinit 37 de ani, la nunta lui Charlie Van Straubenzee, unul dintre cei mai buni prieteni ai Prințului Harry, cu Daisy Jenks. Ducele și ducesa de Sussex au venit separat la acest eveniment, întrucât Harry a fost cavaler de onoare, dar cei doi s-au ținut apoi de mână şi au fost foarte tandri unul cu celălalt.

Ducesa de Sussex a purtat o rochie neagră plisată cu nuanțe de alb, violet, roz și verde, în valoare de 400 de lire sterline, pălărie Philip Treacy și pantofi cu fundă Aquayyura, relatează Daily Mail.
La un moment dat, însă, ținuta a trădat-o, iar un nasture din decolterul rochiei s-a desfăcut în timp ce ea s-a întors ca să-i salute pe fotografi și pe curioșii adunați în apropierea bisericii St Mary the Virgin Church din Frensham, Surrey, dezvăluindu-i sutienul negru din dantelă. Meghan a trecut repede peste acest incident, aranjându-și amuzată rochia.

De ziua sa, Meghan Markle a avut un program diferit de cel de la precedenta sa aniversare. Anul trecut, ea şi-a sărbătorit ziua tot în compania lui Harry, dar într-un cadru relaxat, un safari în Botswana.
Cei doi se cunoscuseră de curând, iar fosta actriță a mărturisit că a fost o vacanță foarte romantică.

Anul acesta, conform tradiţiei, pe lângă nunta la care a fost invitată, ducesa a avut parte de o cină restrânsă, alături de membrii familiei şi câţiva prieteni apropiaţi, și a primit felicitări pe canalele de socializare ale Casei Regale Britanice.

De ziua ei, Meghan Markle a avut o apariție încântătoare după o perioadă neplăcută, în care a fost nevoită să facă față unui val de atacuri din partea familiei sale.
Tatăl său, Thomas Markle, s-a plâns într-un interviu că ea a tăiat legătura cu el. Totodată, sora sa vitregă a criticat-o în termeni foarte duri pe Facebook, amenințând-o că va fi vina ei dacă tatăl lor, care este bolnav, va muri.

O sursă din anturajul ducesei a declarat pentru ziarul englez The Mirror că Meghan este "profund afectată" despre agravarea acestei situații "disperate" și că aceste atacuri ar putea afecta și relația ei cu Harry. Publicațiile britanice au anunțat luna trecută că ducesa ar pregăti o vizită pe cont propriu în Statele Unite, unde se va întâlni cu familia sa pentru a pune la punct toate problemele.


Foto: Hepta
6 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod