Gal Gadot

7 actriţe care s-au antrenat din greu pentru roluri de acţiune

Cele mai grele roluri de acţiune necesită ore în şir şi multe zile petrecute la antrenamente. Aceste vedete au tras din greu pentru a lovi cu toată forţa!
Au trecut prin antrenament ca în armată, au strâns din dinţi şi au îndurat un efort criminal pentru a reuşi să se autodepăşească şi pentru a lovi cât mai tare în rolurile de supereroine în care au fost distribuite. Actriţele de top îşi justifică pe deplin statutul în ipostaze de luptătoare, iar pentru a atinge forma maximă, acestea au trecut printr-un regim de cazarmă, muncind uneori chiar și în condiții de cazarmă pentru a câştiga aptitudini noi într-o perioadă scurtă de timp.

Fie că au învăţat un nou stil de luptă, fie că şi-au întărit corpul şi rezistenţa fizică sau toate la un loc, aceste femei au demonstrat cât de puternice sunt. Bright Side ne arată de ce sunt în stare.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Daniel pe 23 Iul 2018, 19:55
    Numai tampenii...

    Stimabile gazetar iti garantez ca in a treia zi deja le lua SMURD-ul...sau erau deja pamant de flori. Ia incearca sa muncesti intensiv 24 ore din 24(si noaptea...sic!) sapte zile din sapte si a opta zi revino cu detalii...!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod