Ducesa contraatacă: Planul cu care Meghan Markle vrea să le închidă gura alor ei

După declaraţiile dure făcute de tatăl şi de sora sa vitregă, Meghan Markle s-a gândit ce poate face pentru a pune capăt acestui scandal. Ideea sa ar putea funcţiona.

Tocmai când începuse să se adapteze la noua sa viaţă în Anglia, Meghan Markle se confruntă cu o problemă greu de gestionat. Fosta actriţă în vârstă de 36 de ani a fost criticată dur de tatăl ei, Thomas, care şi-a reluat obiceiul de a da interviuri contra-cost tabloidelor, dar şi de sora sa vitregă, care a făcut-o cu ou şi cu oţet, acuzând-o că n-o mai interesează soarta părintelui ei bolnav. Mai mult, aceasta a prevenit-o dur, afirmând că dacă tatăl său va muri, va fi numai vina ei.

Scandalul tratat pe larg de tabloide a ajuns cu siguranţă la urechile ducesei de Sussex, iar aceasta a pregătit un plan pentru a aplana conflictul.

Potrivit unei surse citate de Us Weekly, Meghan Markle are de gând să plece singură în Statele Unite pentru a sta de vorba cu membrii familiei sale. Călătoria ar urma să aibă loc înainte de vizita oficială pe care o va efectua împreună cu Prinţul Harry (33 de ani), în 2019. "Plănuieşte o călătorie singură, vara asta, pentru a-şi vedea familia şi prietenii. O să meargă la New York, apoi la Los Angeles", a spus o sursă pentru publicaţia menţionată.

Us Weekly mai scrie că Meghan vrea să se întoarcă acasă, la familia sa, înainte de a deveni mamă, când i-ar fi mai greu să călătorească.
"Aşteptaţi-vă să auziţi ceva despre un prinţişor sau o prinţesă în 2019", a mai spus sursa amintită.

După excursia solo pe care o va face Meghan, ea va pleca în octombrie într-un turneu împreună cu Prinţul Harry. Cei doi vor vizita Australia, Noua Zeelandă, Insulele Fiji şi Tonga

Meghan Markle a anunţat recent că îl va însoţi pe Harry la Jocurile Invictus care vor avea loc la Sydney, între 20 şi 27 octombrie, iar turneul lor coincide cu acest eveniment, notează Daily Mail.

Potrivit Us Weekly, cei doi vor efectua şi o vizită oficială în Statele Unite, în primăvara anului viitor, iar Meghan abia aşteaptă să-i asrate soţului tot ce îi place ei în SUA.
Itinerariul nu a fost încă fixat, dar o sursă de la Palatul Kensington a declarat că ei doresc să viziteze New York, Washington D.C. şi California.

Thomas Markle se află în prezent în Statele Unite, unde a aniversat singur împlinirea vârstei de 74 de ani. De ziua lui, el a fost fotografiat într-un restaurant McDonald's din Los Angeles, unde şi-a cumpărat un meniu Happy Meal, la doa câteva ore după ce declarase că a pierdut legătura cu Meghan. Acesta a precizat pentru TMZ că nu va înceta să vorbească cu presa, oricât de frustrați ar fi fiica sa și familia regală britanică, până când nu i se va permite să facă din nou parte din viața ei.

"Am tăcut un an întreg și presa m-a tocat în fiecare zi, spunând că eram un pustnic retras în Mexic, așa că le-am dat povestea mea", a afirmat el pentru tabloidul online american. "Se pare că interviul a pus familia regală în modul silențios... așa că am mai dat un interviu ca să rup tăcerea. Tot ce au de făcut e să vorbească cu mine", a mai spus bărbatul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod