Ducesa contraatacă: Planul cu care Meghan Markle vrea să le închidă gura alor ei

Samantha Markle, sora vitregă a ducesei de Sussex, a acuzat-o că nu-i mai pasă de tatăl ei


La scurt timp după declaraţiile lui Thomas Markle, sora vitregă a ducesei, Samantha Markle, a acuzat-o că nu-i pasă de soarta tatălui lor. "Ce-ar fi dacă ți-ai respecta tatăl? Destul e destul", a scris ea pe Twitter. "Comportă-te ca un om, comportă-te ca o femeie", a adăugat ea, aruncând vina pe Meghan în caz de necaz: "Dacă tata moare, e vina ta, Meg."

Samantha a criticat-o pe ducesa de Susex şi pentru că i-a adus un omagiu lui Nelson Mandela, dar nu are grijă de părintele ei: "Mă bucur că ai atâta timp să te fâțâi peste tot, omagiindu-i pe alții, în timp ce-ți ignori tatăl! Cât de rece poți să fii când te privești în oglindă?".

Mamă a trei copii, Samantha lucrează în prezent la o carte care promite dezvăluiri despre "perioada întunecată" a surorii sale.

Richard Fitzwilliams, un comentator pe teme regale, este de părere că Thomas Markle e un sihastru bolnav care are nevoie de atenție.

"I-ar prinde mai bine o perioadă de liniște și să stea puțin retras, în loc să tot dea interviuri care hrănesc apetitul nestăpânit al presei", a spus expertul citat de Daily Mail.

Totodată, Fitzwilliams consideră ieșirea la rampă a Samanthei o "otravă curată": "Samantha nu a arătat nimic decât animozitate față de Meghan. Ea a recunoscut că a fost ideea ei ca tatăl său să pozeze pentru paparazzi. Ca să faci o acuzație de genul acesta, înseamnă că ai ajuns destul de jos. Samantha, pe care Piers Morgan (un cunoscut lider de opinie britanic, n.r.) a comparat-o cu un vultur, este geloasă și se victimizează."

După nunta prințului Harry cu Meghan Markle, Samantha a avut mai multe remarci dure la adresa surorii sale, exprimate pe rețelele de socializare și în presă.
Ea a apărat dreptul tatălui lor de a apărea în imaginile pentru care a primit bani de la paparazzi, susținând că nimeni nu i-a învățat pe cei din familie cum să se descurce cu furtuna mediatică globală care s-a abătut asupra lor după dezvăluirea relației dintre Meghan și Harry. Într-un alt atac, Samantha a susținut că Prințesa Diana ar fi rușinată să vadă că fiul ei s-a căsătorit cu Meghan, pe care a numit-o "Ducesa Nonsensului".

Potrivit The Sun, Meghan Markle nu a mai vorbit de două luni cu tatăl său.
Thomas a declarat pentru acest ziar că își face griji pentru fiica lui. El crede că Meghan se află sub o presiune imensă și este terifiată: "Am văzut în ochii ei, pe fața ei și în zâmbetul ei", a spus el.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod