Jennifer Aniston are alt inel de logodnă. Cine i l-a dat?

Actriţa în vârstă de 49 de ani a fost văzută cu un inel de logodnă pe deget. Bijuteria este diferită de cea pe care ea a primit-o de la fostul soţ, Justin Theroux.

Vedeta a fost fotografiată marţi, la Toronto, în Canada, iar imaginile arată că ea poartă acum un inel care nu semăna nici cu inelul de logodnă dăruit de Justin Theroux, nici nu verigheta.

Conform Daily Mail, bijuteria nouă de pe inelarul vedetei nu ar fi un cadou, ci un inel de recuzită, primit pentru un rol în filmul la care lucrează acum.

Jennifer arăta foarte bine în timp ce s-a plimbat pe stradă cu soţia actorului Adam Sandler, cu care ea filmează pentru producţia "Murder Mistery".

Însoţite de un bodyguard şi de un asistent, cele două s-au bucurat de timpul liber primit între filmări. Cu ochelarii de soare pe nas, Aniston purta un tricou alb şi jeanşi bleu deschis, întorşi deasupra gleznelor, iar în picioare avea o pereche de sandale cu talpă groasă.

Actriţa a filmat săptămânile trecute pentru "Murder Mystery" şi în Los Angeles. Aniston şi Sandler au mai jucat împreună în 2011, în comedia "Just Go With It". Potrivit unei surse, ea nu mai era afectată de divorţ şi a lucrat foarte bine.
"Era foarte optimistă când a început filmările. De fapt, Jen a părut foarte fericită tot timpul cât s-a aflat pe platouri. Atmosfera e foarte bună aici", a spus pentru People un prieten al vedetei. "E fericită singură. Acum se concentrează pe propria fericire", a adăugat sursa.

În iunie, Us Weekly a anunţat că Jennifer Aniston are o nouă relaţie. O sursă a spus pentru această publicaţie că în atenţia ei s-ar afla doi bărbaţi şi niciunul nu este actor.
Unul ar fi un "titan al tehnologiei" foarte atras de ea. Ce doi au făcut cunoştinţă prin intermediul unui prieten apropiat. "El s-a despărţit recent de soţia lui şi încearcă să o cucerească pe Jen. Totul e foarte ascuns", a spus sursa.
Al doilea pretendent este un bărbat care activează într-un domeniu creativ şi care a cunoscut-o pe Aniston în urmă cu câteva luni, când au lucrat împreună la un proiect.

Un prieten al actriţei a declarat că toţi cei care o cunosc sunt fericiţi că Jennifer are o nouă relaţie.
"E greu să ţină un secret când toţi sunt fericiţi să o vadă pe Jen că merge înainte", a spus acesta.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod