Comedia continuă, toată planeta râde: Încă o minciună marca Trump

Preşedintele american continuă seria nesfârşită a gafelor şi a afirmaţiilor eronate. Turneul său european a fost o nouă ocazie ratată de a se prezenta la înălţimea aşteptărilor.

Nu mai există o zi fără ca Donald Trump să comită o gafă monumentală. Fie că face o afirmaţie hazardată, fie că face pur şi simplu o prostie sau, mai rău, acţionează într-un mod necontrolat, preşedintele Statelor Unite îşi consolidează statutul neverosimil de "enternainer politic".

Sarabanda de stângăcii, minciuni şi controverse pe care Trump a pornit-o încă din campania electorală pe care a câştigat-o continuă într-un ritm accelerat, iar recetul turneu european a fost încă o ocazie de a se face remarcat.

Şi a reuşit, cu siguranţă.

Donald Trump a susţinut în mod fals că Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a dat pentru prima oară în ultimii 70 de ani onorul gărzii cu ocazia vizitei lui la Palatul Buckingham. Preşedintele SUA a făcut această afirmaţie marţi, în timp ce citea un comunicat al Casei Albe prin care încerca să aplaneze valul de critici la adresa sa în urma prestaţiei foarte controversate din conferinţa de presă de la Helsinki, susţinută cu preşedintele rus Vladimir Putin.
"Ne-am întâlnit cu Regina, care este o persoană absolut fantastică, iar ea a salutat garda de onoare pentru prima oară după 70 de ani, din câte mi-au spus", a declarat el, fără a preciza cine i-a spus aşa ceva.

"Am mers în faţa gărzii de onoare şi m-a inspirat să o văd şi să fiu cu ea. Şi cred că relaţia noastră, o spun sincer, este una bună. Dar ea ne-a inspirat foarte, foarte mult"
, a adăugat Trump.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod