Kurt Cobain

Legendele „vii“: Cum ar fi arătat 7 vedete ale muzicii dacă ar fi trăit azi

Vocile care au încântat generaţii la rând nu pier niciodată. Dar cum ar fi arătat aceşti artişti legendari dacă ar fi trăit şi astăzi?
Mulţi fani se întreabă, probabil, cum ar fi fost dacă ar fi trăit în zilele noastre starurile care s-au stins din viaţă cu ani în urmă. Cum ar fi fost să îi vezi pe scenă pe Elvis, John Lennon, Jim Morrison sau Kurt Cobain?

Din fericire, astăzi tehnologia ne poate ajuta să facem un astfel de exerciţiu de imaginaţie. Dacă ne gândim la artiştii care dominau topurile muzicale în urmă cu mai multe decenii, toţi ar avea un lucru în comun acum: ar fi mai bătrâni şi foarte bătrâni.
Dar ar arăta foarte bine pentru vârsta lor.

Compania Sachs Media Group, în parteneriat cu Phojoe, specializată în restaurarea şi prelucrarea imaginilor, au creat o serie de simulări foarte reuşite care ne arată cum ar fi arătat acum câţiva cântăreţi legendari. Imaginile au fost publicate de Bored Panda.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod