Cele mai ridicole rochii ale domnișoarelor de onoare ne arată cât de mult s-au schimbat vremurile

Rochiile de mireasă din deceniile trecute par să fi rămas la ani-lumină distanță de vremurile noastre, dar ținutele domnișoarelor de onoare par și mai desuete acum.
Nimic nu este mai important și mai complicat, totodată, pentru o viitoare mireasă decât alegerea rochiei potrivite pentru marele eveniment. Însă nici domnișoarele de onoare nu au o sarcină mai simplă - ele trebuie să strălucească, să o pună în valoare pe mireasă și să creeze un spectacol sublim în timpul ceremoniei.
Ținutele purtate de domnișoarele de onoare în anii '60-'80 atrăgeau atenția tuturor, dar, fie pentru că așa era moda atunci, fie pentru că unele tindeau să atingă extravaganța cu orice preț, multe dintre acestea sunt atât de ridicole acum, încât te întrebi cum putea cineva să poarte așa ceva la o nuntă.


Bored Panda a strâns o colecție bogată de rochii hilare purtate în anii trecuți de domnișoarele de onoare. Unele rochii sunt atât de amuzante, încât aproape că îți pare rău pentru femeile care le-au purtat cândva: unele par niște replici ale costumului lui Moș Crăciun, altele parcă ar fi făcute din perdele. Aceste creații care păreau ceva normal cândva ne arată cât de mult s-au schimbat vremurile, gusturile și perspectiva noastră asupra lucrurilor și asupra oamenilor.
Și ne învață că peste ani și ani ceea ce se poartă azi va fi la fel de ridicol în ochii celor care vor judeca atunci...
6 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod