Meryl Streep își vinde apartamentul. Cum arată locuința pe care vrea 25 de milioane de dolari

Locuinţa luxoasă din Manhattan are 1.200 de metri pătraţi, patru dormitoare şi patru băi şi privelişte către râul Hudson. Vedeta a cumpărat-o cu 10 milioane de dolari și o vinde cu 25.
Meryl Streep vrea să scoată un profit maxim din vânzarea apartamentului pe care l-a scos la vânzare. Câștigătoarea premiului Oscar și soțul ei, Don Gummer, sculptor cunoscut pentru creaţiile abstracte de mari dimensiuni, au cumpărat locuința de tip penthouse cu 10,13 milioane de dolari în 2006, iar acum cere 24,6 milioane.

Apartamentul cu o bucătărie modernă, patru dormitoare și patru băi este situat în zona TriBeCa din Manhattan oferă o vedere panoramică asupra împrejurimilor și dispune de numeroase dotări de lux.
Accesul se face cu un lift privat, iar clădirea are portar, recepție, centru fitness și garaj, notează Daily Mail. De asemenea, apartamentul are terasă exterioară pe trei laturi, iar bucăria dispune de cele mai moderne dotări din nox și o insulă cu blat pentru gătit.

Livingul și bucătăria sunt delimitate de pereți din sticlă mată și există și un șemineu, iar podeaua din lemn masiv acoperă suprafața întregului apartament.

Proprietatea este vândută prin intermediul agenției imobiliare Douglas Elliman.

Reședința primară a actriței și a soțului ei este o proprietate de 36 de hectare din Salisbury (Connecticut), pe care se află şi un complex dedicat artei.


Anul trecut, ei au achiziţionat, pentru 3,6 milioane de dolari, o casă de inspiraţie japoneză, în Pasadena (California), iar acum se spune că cei doi vor cumpăra o altă locuinţă în Manhattan.

Actriței americane îi place să aibă locuințe care corespund criteriilor sale estetice, dar a mărturisit că are grijă ca în căminul ei să existe un echilibru spiritual. În decembrie, Meryl Streep a dezvăluit că a angajat un exorcist pentru a înlătura orice spirite diabolice din casa prietenului său, regizorul Steven Spielberg, când au lucrat împreună, în 2001, la filmul "A.I.
Artificial Intelligence". "Cea mai mare parte a timpului am vorbit despre casa lui care era bântuită și știam pe cineva care făcea exorcizări. Normal, am făcut-o. I-am adus un preot", a declarat vedeta pentru Hollywood Reporter.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod