Coperta care stârneşte râsul: Kylie Jenner, cea mai tânără miliardară „pe cont propriu“

Revista Forbes a stârnit un val de ironii după ce a prezentat-o pe Kylie Jenner la un pas de a deveni cea mai tânără miliardară „autorealizată“.

Forbes se pricepe la calcule, dar nu şi la cuvinte, notează pe un ton ironic ziarul britanic Daily Mail după ce cunoscuta publicaţie economică a pus pe copertă o imagine cu modelul Kylie Jenner, despre care a scris că este la un pas să devină cea mai tânără miliardară "autorealizată".

Vedeta americană de reality-show care va împlini 21 de ani pe 10 august este deţinătoarea unei game de produse cosmetice şi are o avere estimată la 900 de milioane de dolari. În 2016, ea a lansat compania de cosmetice Kylie Cosmetics, care a cucerit piaţa cu produsele destinate clientelor dornice să-şi mărească buzele cu injecţii sau cu supra-contur.

"Ca şi Kardashian West, ea s-a folosit bunurile sale pentru a câştiga atât faimă, cât şi bani.

Însă, în timp ce sora ei e mai bine cunoscută pentru prima, Jenner s-a dovedit a fi adepta celei din urmă", se arată în articolul publicat de Forbes, care o numeşte pe Kylie "regina cosmeticelor".

Coperta Forbes a stârnit însă un val de critici pe reţelele de socializare, cei mai mulţi dintre cei care au comentat ironizând ideea că Jenner a reuşit să aibă succes prin forţe proprii. "Autorealizat înseamnă să reuşeşti în viaţă neajutat", a scris cineva pe Twitter.


Altcineva a notat că succesul pe cont propriu al vedetei este ca şi cum ai susţine că te pricepi să faci mâncare doar pentru că ai desfăcut o cutie cu supă şi ai încălzit-o. "Autorealizată? Pe bune? Este uşor să devii miliardar când părinţii tăi sunt milionari... Se numeşte avere transmisă de la o generaţie la alta şi nepotism", a precizat cineva. "Forbes ştie ce înseamnă autorealizat?", a comentat alt utilizator.

Cel mai tânăr dintre copiii cuplului Caitlin (fostă Bruce) şi Kris Jenner, Kylie a devenit în 2017 cea mai tânără persoană inclusă în topul celor mai bine plătite 100 de celebrităţi în ultimul an realizat de revista Forbes - Forbes Celebrity 100.
După ce averea ei va trece de pragul de un miliard de dolari, ea îl va depăşi în topul celor mai bogaţi tineri autorealizaţi pe co-fondatorul reţelei Facebook, Mark Zuckerberg.

12 Iulie 2018
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ralooka pe 13 Iul 2018, 13:11
    ceee sa zic

    ce va ofticati ca fata are de unde si e jmekera?.. ;) bv ei ca sa descurcat, chiar nu conteaza k are familia ei bani si d-astea.. ;) odata ce ai banutii in cont nu te mai intreaba nimeni, iti traiesti viata cum vrei si cum nici nu viseaza amarastenii.. ;) valabil inclusiv pt masculii alfa din politica, chiar daca fura.. ;) la finalul zilei tot ei se duc in Monaco si conduc bolizi de lux pe cand palmasii stau in strada si se smiorcaie.. ;)

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod