Eva Longoria, şedinţă foto la nici o lună după ce a născut: „Nu vă mint, a fost greu!“

Actriţa americană a devenit pentru prima dată mamă la 43 de ani. La mai puţin de o lună după ce a născut, ea a făcut prima şedinţă foto şi spune că a cam dat de greu.

Pe 19 iunie a născut primul său copil, iar acum, la mai puţin de o lună de când a devenit mamă, a făcut deja prima şedinţă foto. Eva Longoria a fost convinsă de fotograful Bernardo Doral să pozeze cu el, demonstrând că are curajul de a face acest pas atât de repede. Dar nu i-a fost deloc uşor să aibă în acelaşi timp grijă şi de băieţelul ei, Santiago Enrique Bastón.

"Prima şedinţă foto după sarcină! N-o să vă mint, a fost greu!", a scris vedeta lângă imaginea pe care a postat-o luni pe Instagram.

"Să încerc să alăptez şi să lucrez ceva în programul lui Santiago. Nici nu mă puteam gândi să fiu în mâini mai bune decât în cele ale dragului meu prieten bernardodoral! Mulţumesc pentru că ai făcut să fie o distracţie, ca întotdeauna!! Abia aştept să vedeţi toţi pozele!", a adăugat ea.

În imaginea publicată, Eva şi-a acoperit silueta de după naştere cu un halat negru din mătase. Cu un machiaj perfect, ea a pozat într-un picior, zâmbind spre camera foto alături de Bernardo, care este aşezat pe fileul unui teren de tenis.
Fotograful este cunoscut în lumea vedetelor, el lucrând până acum cu nume mari, precum Penelope Cruz, Naomi Campbell şi Antonio Banderas, notează Daily Mail.

În urmă cu o săptămână, Eva Longoria a postat pe Instagram o imagine în care apare în timp ce îl alăpta pe fiul ei. "Dimineţile cu acest îngeraş sunt cele mai bune! #HappyFriday", a scris ea, urându-le celor cinci milioane de admiratori să aibă o zi frumoasă.

Sarcina a fost o experienţă frumoasă, dar şi complicată pentru vedeta serialului "Neveste disperate".
"Totul este inconfortabil. Nu doar burta, totul devine mai mare. Niciodată nu mi-am văzut coapsele şi sânii aşa de mari. E greu", a spus ea. "E minunat să trăiesc acum cu fiul meu. Când filmez e cu mine, la Globurile de Aur e cu mine. Mă face foarte fericită", a continuat actriţa.

12 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod