Box

Cele mai dure 4 zodii. Află care sunt!

Cu aceste patru zodii ai două opţiuni: fie îţi ceri scuze şi speri că vei fi iertată, fie fugi cât te ţin picioarele şi speri că nu vei fi urmărită!
Aceşti oameni au acea atitudine: "Nu te pune cu mine!" şi, cu siguranţă, îţi sună destul de familiar totul. Dacă ai ghinionul de a da peste acest gen de oameni, nu ai prea multe opţiuni: ori cerşeşeti iertare şi îndurare, ori fugi din calea lor cât mai repede posibil. Unele zodii sunt mai dure decât altele şi sunt destul de tranşante, chiar şi cu cei apropiaţi lor.

Atitudinea lor dură poate avea la bază experienţe prin care au trecut sau, pur şi simplu, o mentalitate total diferită faţă de a celorlalte. Indiferent de caz, cea mai bună soluţie este să păstrezi distanţa faţă de ele atunci când îţi dau târcoale. Nu e ca şi cum toţi reprezentanţii acestor patru zodii sunt la fel, există şi excepţii, desigur. De aceea, nu refuza să intri în contact cu aceste persoane imediat ce auzi în ce zodie sunt, este important să le oferi şansa de a-şi arăta adevărata faţă.


Dacă te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai dure semne zodiacale, probabil nu ţi-a fost greu să ghiceşti câteva dintre ele. Dar, celelalte te vor surprinde!

Iată care sunt cele patru zodii care sunt mai dure ca piatra:


Berbec

Berbecul este zodia care are acea duritate pe care oricine şi-ar dori-o. Atitudinea lui tranşantă este nativă, pentru că aşa este absolut tot timpul. El ştie că personalitatea sa poate fi, uneori, destul de puternică şi intimidantă, dar scopul este să se protejeze de tine atunci când nu e sigur că ştie ce fel de persoană eşti. Ca un super-erou, el se foloseşte de această putere pentru a face bine. Niciodată nu îl vei suprinde acţionând în acest mod doar ca să ameninţe sau să sperie pe cineva. În schimb, îi vei putea vedea şi această latură dacă cineva se ia de el sau de cei dragi ai lui.
Atunci când este sigur că are dreptate, nimic nu îl va opri să o dovedească!

Taur

Taurul nu pare a fi unul dintre cele mai dure semne zodiacale, dar nu te lua niciodată după aparenţe, pentru că ele pot fi înşelătoare. Atitudinea sa dură iese la iveală atunci când cineva se ia de persoanele pe care le iubeşte, pentru că nimic nu contează mai mult pentru el decât să îşi arate dragostea pentru cei dragi. Este nevoie de o singură remarcă la adresa lor şi sentimentele Taurului vor ieşi la suprafaţă. Taurul apără mai degrabă alţi oameni, decât pe el însuşi. De ce? Pentru că priorităţile lui constau în a se asigura că are grijă de oamenii din jurul lui. Faptul că îi pune pe cei dragi pe primul loc poate fi o calitate, în special dacă aceştia merită cu adevărat şi nu îi vor trăda niciodată încrederea.


Capricorn


Capricornul este zodia cea mai reprezentativă pentru expresia: "Nu te pune cu mine!". În timp ce alte zodii acţionează dur atunci când vine vorba de prietenii sau rudele lor, el face totul pentru sine. Ştie că există oameni care vor avea o problemă cu genul de persoană care este: serioasă, calculată şi conservatoare, dar ai încredere în ea atunci când îţi spune că nu îi pasă ce crezi sau ce spui. Atitudinea sa dură este, în principal, o modalitate de a se proteja de oamenii care vor să îi distrugă încrederea în sine. Unii dintre ei nu rezonează cu aceste trăsături ale lui, alţii sunt doar invidioşi. De cele mai multe ori, el va încerca să scape de aceste persoane, dar dacă nu reuşeşete, va scoate într-un final adevăratele arme.

Vărsător


Atitudinea dură a acestui semn zodical, Vărsător, provine dintr-o mentalitate asemănătoare Capricornului, aceea de a acţiona în acest mod pentru a-şi salva pielea, de a se proteja pe sine. Nu este vorba că nu vrea ca oamenii să devină prietenii lui, ci mai degrabă că unii oameni îl judecă înainte de a-l cunoaşte.
Sigur, el ar putea fi destul de aspru atunci când îl întâlneşti pentru prima oară, dar se va deschide în faţa ta şi se va simţi confortabil doar după ce te va cunoaşte măcar puţin. Cu toate acestea, el înţelege ce înseamnă să fii singur sau ignorat din cauza felului în care acţionează, deşi ar vrea ca oamenii să vadă cum este el cu adevărat şi abia apoi să îşi dea cu părerea şi să ia atitudine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod