Ce băutură ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta

Zodia nu îţi dezvăluie doar informaţii despre sănătate, bani sau dragoste, ea te poate ajuta să alegi şi băutura care ţi se potriveşte cel mai bine!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Semnul tău zodiacal este unul de foc, ceea ce înseamnă că eşti o persoană agresivă, impulsivă şi pasională, la fel ca şi focul cocktail-ului Flaming Lamborghini. Eşti o persoană căreia îi place riscul, de aceea eşti mereu dispusă de provocări în viaţă. Obţii mereu ce îţi doreşti şi vei face orice este nevoie pentru a ajunge unde ţi-ai propus. Sentimentul de arsură pe care ţi-l oferă această băutură se potriveşte perfect personalităţii tale.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Tu mereu alegi stabilitatea şi îţi place să fii în zona ta de confort. Acest lucru este evident datorită faptului că eşti un semn de pământ. Adesea, Taurii sunt încăpăţânaţi dacă cineva vrea să îi scoată din ale lor. Vinul roşu este băutura perfectă pentru tine, un pahar de Cabernet sau Sauvignon îţi descrie foarte bine personalitatea.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ai o personalitate duală şi exisă un conflict interior permenent în cazul zodiei tale. Tequila este cea mai potrivită băutură pentru tine, deoarece reprezintă cu exactitate acest tip de personalitate. Se ştie că eşti un spirit nebun care nu se sfieşte să arate acest lucru. Tu eşti o persoană ciudată chiar dacă nu consumi alcool, oricum.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti o persoană grijulie şi foarte orientată spre familie. Ginul tonic este băutura perfectă pentru tine. Nu exagerezi cu consumul de alcool şi ştii când să te opreşti. Această maturitate şi responsabilitate care te caracterizează rezonează cu abilităţile răcoritoare ale acestei băuturi care nu provoacă prea mult haos în organism.

Leu(22 iulie - 22 august)

Îţi place atenţia şi mereu vrei să fii în lumina reflectoarelor şi faci orice pentru a ajunge acolo. Eşti o persoană petrecăreaţă, de aceea whisky- ul Fireball este perfect pentru tine. Ar putea avea un efect dezastruos la început, dar când începi să te obişnuieşti, îţi va scoate la iveală natura ta jucăuşă. Consumul acestei băuturi te duce în zona de confort şi îţi expune farmecul.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Tu faci numai ce vrei şi eşti foarte independentă. Nu te mulţumeşti cu ceea ce e uşor de obţinut şi ai gusturi alese. Aceste caracteristici rezonează perfect cu whisky-ul Single Malt Scotch. Întotdeauna depui eforturi pentru perfecţiune şi încerci să fii sofisticată, ceea ce face ca această băutură clasică să fie potrivită pentru personalitatea ta.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai un set complet de caracteristici, eşti diplomată, paşnică, foarte cinstită şi sensibilă. Ai o personalitate copleşitoare, dar te amuză acest amestect de trăsături cu care eşti înzestrată. Băutura care ţi se potriveşte cel mai bine este cocktail-ul Long Island şi rezonează cu trăsăturile tale complexe de personalitate şi cu nivelul tău de energie.  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti o persoană nebunatică şi plină de viaţă. Refuzi să fii vulnerabilă până în momentul în care acest lucru îţi aduce beneficii sau te ajută să obţii un avantaj faţă de cineva. Această înşelătorie este similară cu cea a romului Overproof. Prima gustare îţi poate distrage atenţia datorită dulceţii ameţitoare, însă realitatea te va lovi a doua zi dimineaţa. Este băutura perfectă pentru tine.  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti o persoană curioasă, energică şi foarte optimistă, toate acestea determinându-te să îţi asumi multe riscuri în viaţă. Eşti dispusă să bei un pahar de Mezcal, o băutură destul de îndrăzneaţă. Cauţi în mod constant moduri de a te distinge de mulţime şi nu poţi fi niciodată potolită. Aceste lucruri te fac să ai o viaţă dinamică şi să te asociezi cu o băutură neconvenţională.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Eşti o persoană foarte muncitoare care e condusă de potenţial, nu se sarcini. Ai tendinţa de a exagera cu munca şi faci tot ce poţi tu mai bun. Datorită acestor lucruri, munca e asociată adesea cu cafeauan, iar băutura alcoolică ce rezonează cu tine ar fi un Espresso Martini. Acest cocktail este o combinaţie de vodcă, espresso, lichior de cafea şi zahăr, ceea ce face ca această băutură să fie dulce şi aromată.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti o persoană inedită, excentrică şi nu respecţi normele societăţii. Tinzi să te simţi uneori ca un strîin şi să fii destul de distantă. În general, eşti privită drept o ciudată căreia i se potrivesc perfect shot-urile de Alien Brain Hemorrhage. Acest cocktail este un amestec propriu unic şi provoacă o experienţă ireală în creier.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti o iubitoare de distracţie, dar îţi place şi să fii doar tu cu tine. Cea mai evidentă trăsătură comportamentală a ta este visarea. Aquavit este cea mai potrivită băutură pentru tine şi e o rudă scandinavă a ginului, care conţine plante aromatice infuzate cum ar fi chimionul, mărarul şi anasonul. Această băutură e perfectă pentru semnul tău de apă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod