Elle Macpherson, criticată pentru că le-a recomandat femeilor să nu mai mănânce ca să arate bine pe plajă: „Să-ţi fie ruşine!“

Vedeta în vârstă de 51 de ani a fost criticată după o emisiune TV în care le-a încurajat pe femei să nu mai mănânce ca să fie pregătite pentru plajă.

Prezentă miercuri în matinalul transmis de postul britanic ITV, vedeta australiană a reuşit să enerveze mai mulţi telespectatori după ce le-a recomandat femeilor câteva sfaturi pentru a fi în formă în sezonul estival şi pentru a arăta bine pe plajă. Macpherson a spus că ea înlocuieşte mâncarea cu un shake de proteine şi că a scos din dietă "tot ce este alb".

Deşi are un corp perfect, Elle a mărturisit că a început să-şi facă griji despre cum să rămână în formă.

"A venit vara şi trebuie să fiu şi eu gata pentru un corp de vară. Ştiu că sună aiurea, dar toate ne gândim la asta", a explicat ea înainte de a prezenta câteva trucuri care o ajută. De exemplu, în loc de o masă, ea bea un shake de proteine, făcut din fructe şi legume, care o ajută să slăbească repede. "Uneori îl folosesc în loc de mâncare seara. Dacă am un mic dejun sau un prânz consistent, pot să renunţ la mâncare pentru un shake de proteine la cină", a declarat ea, adăugând că e o soluţie pe termen scurt, nu pentru perioade îndelungate de timp.
"Dacă tot a venit vara şi vreţi să slăbiţi câteva kilograme, eu aşa fac şi mi-a prins bine", a continuat modelul.

Macpherson a mai spus că a scos din dietă tot ce este alb - orez, făină, creme, zahăr, lactate - pentru a slăbit rapid.

Propunerile ei n-au fost bine primite de toată lumea. Ea a fost criticată după emisiune pentru că a susţinut că femeile trebuie să slăbească ca să arate bine pe plajă. "Să-ţi fie ruşine!", a scris cineva pe Twitter. "Îmi pare rău, dar poate că ar trebuie să le spui oamenilor că nu trebuie să-şi schimbe corpul doar pentru că e vară?! Ce rubrică ridicolă!", şi-a vărsat năduful o telespectatoare.

21 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod